Samsun'da Bir Otomobil Park Halindeki TIR'ın Dorsesinin Altına Girdi - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da Bir Otomobil Park Halindeki TIR'ın Dorsesinin Altına Girdi

Samsun'da bir aracın park halindeki TIR'ın dorsesine arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

23.09.2018 11:45  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da otomobilin park halindeki TIR'ın dorsesine arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

''TIR'IN DORSESİNE ÇARPTI''

Kaza, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisi Atatürk Bulvarı yan yolda sabaha karşı saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğukan Ö.idaresindeki otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolun kenarında park halindeki üzeri rulo kağıt yüklü olan TIR'ın dorsesine arkadan çarparak altına girdi.

Samsun'da Bir Otomobil Park Halindeki TIR'ın Dorsesinin Altına Girdi

''TEDAVİ ALTINA ALINDILAR''

Kazada otomobil sürücüsü Doğukan Ö. ile Gökhan Ç.Songül E. ve Neslihan D. yaralandılar. Yaralılar, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza sırasında park halindeki TIR'ın içinde uyuyan sürücü Selahattin Kaya, Kayseri'den Samsun'a rulo kağıt getirdiğini ve gece aracını yan yolda yolun kenarına çekip içinde uyurken büyük gürültüyle uyandığını ve deprem olduğunu sandığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun'da Bir Otomobil Park Halindeki TIR'ın Dorsesinin Altına Girdi
Samsun\'da Bir Otomobil Park Halindeki TIR\'ın Dorsesinin Altına Girdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Bir Otomobil Park Halindeki TIR'ın Dorsesinin Altına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • .........: Hepsi alkollu olacagi bu sabahin 5 inde hayirli adam gezmez ortalikta hayirlisi olsun 0 0 Yanıtla
  • hasmaksan: Dagdursa..orda.daga..carparlar..odagı..orya...kımiiikoydu....bukadar..dıkkatsızce..yol..alınmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement