Manavgat'ta kahreden kaza! Şarampole yuvarlanan araç, ailenin annesine mezar oldu - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta kahreden kaza! Şarampole yuvarlanan araç, ailenin annesine mezar oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne Emine Çağlar hayatını kaybetti. Sürücü ve araçtaki 3 çocuk da yaralandı.

26.09.2021 21:24  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta meydana gelen feci kaza, bir anneyi ailesinden ayırdı. Adem Çağlar idaresindeki aracın şarampole uçması sonucu Emine Çağlar hayatını kaybederken, 2 çocukları ve bir de yeğenleri yaralandı.

10 METRELİK ŞARAMPOLDEN YUVARLANDI

Saat 19: 00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Adem Çağlar'ın (34) kullandığı 07 GUC 73 plakalı otomobil Beşkonak Mahallesi'nden Taşağıl Mahallesi'ne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 10 metrelik şarampolden yuvarlandı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada otomobilde bulunan sürücünün eşi Emine Çağlar olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Adem Çağlar, çocukları B.Ç(3) ve Y.Ç (1) ile yeğeni A.İ.Ş. (14) çeşitli yerlerinden yaralandı.

ÇOCUKLAR TEDAVİYE ALINDI

Mahalle halkının haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Serik ve Antalya'daki hastanelere götürüldü. Emine Çağlar'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manavgat'ta kahreden kaza! Şarampole yuvarlanan araç, ailenin annesine mezar oldu
Manavgat\'ta kahreden kaza! Şarampole yuvarlanan araç, ailenin annesine mezar oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta kahreden kaza! Şarampole yuvarlanan araç, ailenin annesine mezar oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement