Otomobil Sporları - Son Dakika
Spor

Otomobil Sporları

Otomobil sporlarında hafta sonu iki ayrı organizasyonda heyecan yaşanacak.

07.07.2017 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil sporlarında hafta sonu iki ayrı organizasyonda heyecan yaşanacak.

Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın 4. ayağı olan Mapfre Sigorta Tırmanma Yarışı, İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından Şile Belediyesinin katkıları ile Şile Ovacık köyünde organize edilecek.

Şile Belediye Meydanı'ndan yarın verilecek sembolik start ve havuzlu meydanda yapılacak drift gösterisi ile gerçekleştirilecek yarışmanın antrenman çıkışları, 9 Temmuz Pazar günü 3,8 kilometre uzunluğundaki parkurda saat 09.00-11.30 arasında yapılacak.

Antrenmanların ardından saat 12.30'da ilk çıkışla yarış başlamış olacak. Asfalt zemine sahip parkurda, 4 çıkış üzerinden koşulacak yarış saat 19.30'da servis alanında yapılacak olan ödül töreniyle son bulacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa ve Antalya illerinden 30'a yakın sporcu katılımı beklenen yarışa, ApexMasters pilotları da drift gösterileri ile renk katacak.

Off-road heyecanı Korucuk'ta

Türkiye Off-road Şampiyonası 3. ayak yarışı da hafta sonu 54 Otomobil Sporları Kulübü tarafından Sakarya şehir merkezinde yer alan Korucuk mevkisinde gerçekleştirilecek.

Adapazarı Belediyesi, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla hazırlanan organizasyon, yarın saat 13.00'te başlayacak. İlk gün, mukavemet etabının 3 kez geçilmesinin ardından saat 17.30'da sona erecek. 9 Temmuz Pazar günü ise saat 11.00'den itibaren seyirci etabının 4 kez geçilmesi ile devam edecek olan yarış, 18.00'de yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Otomobil Sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.


Advertisement