Sürücü Kazada Öldü, Geriye Düğünde Çekilen Fotoğrafları Kaldı - Son Dakika
Güncel

Sürücü Kazada Öldü, Geriye Düğünde Çekilen Fotoğrafları Kaldı

İzmir'de aşırı hız nedeniyle trafik kazasında yaşamını yitiren Halil Çaparoğlu'ndan geriye sene başında evlendiği düğünden mutlu fotoğrafları kaldı.

17.09.2018 10:53  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Tire ilçesinde, önce yönlendirme tabelalarına ardından yol kenarındaki kum yığınına çarpan otomobilin sürücüsü Halil Çaparoğlu (29) öldü.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında, Tire- Bayındır Karayolu'nda meydana geldi. Traktör tamircisi Halil Çaparoğlu, kullandığı 09 KY 929 plakalı otomobilin, iddiaya göre, aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini yitirdi. Yolun karşısına geçen otomobil, önce yönlendirme tabelalarına ardından yol kenarındaki kum yığınına çarptı.

Sürücü Kazada Öldü, Geriye Düğünde Çekilen Fotoğrafları Kaldı

KAZA YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Hurdaya dönen otomobili gören vatandaşlar, kazayı AKS 110 ile sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde sıkışan Çaparoğlu'nun öldüğü belirlendi. AKS 110 ekipleri, Çaparoğlu'nun cesedini sıkıştığı yerden çıkardı.

Sürücü Kazada Öldü, Geriye Düğünde Çekilen Fotoğrafları Kaldı

SENE BAŞINDA EVLENMİŞTİ

Bu yılın başında evlendiği öğrenilen Halil Çaparoğlu'nun cenazesi, kaza yeri incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sürücü Kazada Öldü, Geriye Düğünde Çekilen Fotoğrafları Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürücü Kazada Öldü, Geriye Düğünde Çekilen Fotoğrafları Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Dersimli: karı kime gidecek acaba,bende bekarımda onun için sordum. 6 54 Yanıtla sabriye: igrenc duygusu olmıyan bari o dersimli adını degiştir .cünkü bir dersimli olan böyle yazmaz. 10 4 Gökhan: sen nasıl bir yaratıksın. Allah ıslah eylesin seni... 10 2 Iğdırlı: Dersikimli mi :)) 3 4
  • Vatandaş: Kardeşim binmeyi şu tenekelere 29 1 Yanıtla
  • eakbb60: hadi sen ölüp gittin de arkada kalanlar ne yapacak insan birazda arkada kalacakları düşünüp ona göre hareket etmelı allah sabır versin 15 0 Yanıtla
  • ceren: Allah sabır versin sevenlerine ALLAH rahmet eylesin 15 0 Yanıtla
  • Canpolat: Tofaş ile neyin hızı be yavrum. Allah rahmet eylesin. 14 0 Yanıtla
  • Terlikçi: Bu arabalar bir vuruşta ikiye ayrıldığı için konserve kutusu bile olamadı. Canını seven uzak dursun bu kuş serisinden. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar ihsan etsin. 14 0 Yanıtla
  • 32ısparta: Bu kuş serisi arabalar tedavülden bi kalksa 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement