Otomobil, Tünel Girişinde Bariyerlere Çarpıp İkiye Ayrıldı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil, Tünel Girişinde Bariyerlere Çarpıp İkiye Ayrıldı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Antalya'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç, tünel girişinde bariyerlere çarparak ikiye ayrıldı. Korkunç kazada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

26.09.2017 07:59  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde tünel girişinde bariyerlere çarparak parçalanan otomobilde bulunan 38 yaşındaki Mehmet Bügiş kaza yerinde, sürücü 43 yaşındaki Reşat Gürbüz ise hastanede öldü. Ağır yaralanan Mehmet Naci Gündemir'in tedavisi sürüyor.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Kaza, Alanya girişindeki tünellerde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Alanya'dan Antalya yönüne giden Reşat Gürbüz yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu tünellerdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ikiye bölünen otomobilin motor bölümü çarptığı bariyerin önünde kalırken, diğer bölümü ise yaklaşık 20 metre uzağa savruldu.

Otomobil, Tünel Girişinde Bariyerlere Çarpıp İkiye Ayrıldı: 2 Ölü, 1 Yaralı
TÜNEL YOLU BİR SÜRE ULAŞIMA KAPANDI

Kazada araçta bulunan Mehmet Bügiş öldü, sürücü ve Mehmet Naci Gündemir ise ağır yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılardan Reşat Gürbüz'ü Alanya Özel Anadolu, Gündemir'i ise Başkent Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yaralılardan Reşat Gürbüz müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Gündemir'in yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. Kazada ölen Mehmet Bügiş ile Reşat Gürbüz'ün cesetleri polis ve nöbetçi savcının incelemesn ardından morga konuldu. Kaza nedeniyle tünel yolu bir süre ulaşıma kapatıldı.

Otomobil, Tünel Girişinde Bariyerlere Çarpıp İkiye Ayrıldı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil, Tünel Girişinde Bariyerlere Çarpıp İkiye Ayrıldı: 2 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil, Tünel Girişinde Bariyerlere Çarpıp İkiye Ayrıldı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdi
    11:34 MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi. Operasyon sonucunda terör örgütüne ağır bir darbe vuruldu.

  • Şişli'de silahla
    11:31 Şişli'de silahla "ağabeyimize yanlış yaptın" kavgası kamerada: Silahla 4 yerinden vuruldu

    İstanbul Şişli'de aralarındaki husumeti çözmek için bir araya gelen grup, tartıştıkları diğer grubu "ağabeyimize yanlış yaptınız" diyerek darbetti. Darbedilen grup silahlanıp yaklaşık 1 saat sonra kendilerine saldıran gruba ateş açtı. Silahlı kavga anları kameralara yansırken, olayda 1'i silahla 2 kişi yaralandı. Polis olaya karışan 2 şahsı yakaladı.

  • Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı
    11:30 Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza sonucunda durakta bekleyenler yol kenarına savruldu. Yaralılar tedavi altına alındı ve polis olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Muğla'da Arızalanan Tekne Kıyı Emniyet Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
    11:28 Muğla'da Arızalanan Tekne Kıyı Emniyet Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıçiftlik açıklarında içinde 4 kişinin bulunan 17 metre uzunluğundaki tekne, makine arızası sonrası sürüklenmeye başladı. Tekneden yapılan yardım çağrısı üzerine Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri, KIYEM-6 hızlı tahlisiye botuyla tekneyi emniyetle yanaştırdı.

  • Samsun'da Kumar Operasyonu: 12 Kişi Yakalandı
    11:28 Samsun'da Kumar Operasyonu: 12 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, kumar oynayan toplam 12 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, kumar oynayan kişilere idari para cezası verilirken iş yeri sorumluları hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Kağıthane'de 'Pamuk' isimli ördek taksici tarafından ezilerek öldürüldü
    11:26 Kağıthane'de 'Pamuk' isimli ördek taksici tarafından ezilerek öldürüldü

    Kağıthane'de yaşayan Anahıt Khachatryan, 'Pamuk' isimli ördeğinin bir taksici tarafından ezilerek öldürüldüğünü iddia ederek adliyeye şikayetçi oldu. Khachatryan, ördeğinin canını kaybetmesinin ardından gözyaşları içinde açıklama yaparak, 'Maddi, manevi davacıyım. O bir can, bizim gibi bir can' dedi.

  • Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı
    11:21 Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kırıkkale'de son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 15 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 6,72 gram metamfetamin, 42 adet ecstasy ve 275 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar
    11:21 Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar

    Denizli'de yaşayan bir yaşlı kadını cezaevine girmekle korkutarak dolandıran 3 şüpheli, jandarma tarafından 4 saat içinde yakalandı. Şüpheliler, yaşlı kadından aldıkları 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise kısa sürede altın ve paralarına geri kavuştu.

  • Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
    11:18 Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen kazada, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Hürriyet Caddesi'nde Naci Kamış Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Melih Özmen, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement