Ankara'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Ankara'da, park halindeki otomobilin içinde şahıslar arasında tartışma çıktı. Henüz kimliği belirlenmeyen saldırgan, giderek alevlenen tartışmada silahına sarıldı. Silahını otomobilin içinde ardı ardına ateşleyen saldırgan, 1 kişiyi yaraladı.

20.08.2018 04:02  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da, park halindeki otomobil içinde şahıslar arasında tartışma çıktı. Henüz kimliği belirlenmeyen kişi, giderek alevlenen tartışmada silahına sarıldı. Silahını otomobilin içinde ardı ardına ateşleyen saldırgan, G.K.'yı çeşitli yerlerinden yaraladı.

PARK HALİNDEKİ ARACIN İÇİNDE KONUŞMAYA BAŞLADILAR

Olay, gece yarısı Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 06 EJ 875 plakalı otomobille Ziraat Mahallesi Hızır Reis Caddesi üzerine gelen iki kişi, park halindeki aracın içinde bir şeyler konuşmaya başladı. Daha sonra aracın yanına gelen bir kadın, şahıslarla kısa süre konuştuktan sonra taksi çağırarak oradan ayrıldı.

OTOMOBİLİN İÇİNDE SİLAHINI ATEŞLEDİ

Kadının ayrılmasının ardından, sürücü koltuğunda oturan G.K. ve diğer kişi arasında tartışma yaşandı. Henüz kimliği belirlenmeyen kişi, giderek alevlenen tartışmada silahına sarıldı. Silahını otomobilin içinde ardı ardına ateşleyen saldırgan, G.K.'yı çeşitli yerlerinden yaraladı.

VÜCUDUNA İSABET EDEN KURŞUNLA YERE YIĞILDI

Can havliyle araçtan inen G.K. cadde üzerinde kaçtığı sırada saldırgan ateş etmeye devam etti. Araçtan yaklaşık 30 metre uzaklaşan G.K. vücuduna isabet eden kurşunların etkisiyle yere yığıldı. Panikleyen saldırgan ise yaya olarak olay yerini terk etti.

DURUMU AĞIR

Gecenin sessizliğini bölen silah sesleriyle neye uğradığını şaşıran mahalleli, yerde yatan G.K.'yı görerek, olayı ilgili yerlere bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan şahsa ilk müdahalede bulundu. Aşırı kan kaybına uğradığı anlaşılan G.K. ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Şahsın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Ankara'da, Otomobildeki Silahlı <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Kanlı Bitti: 1 Yaralı

SİLAHIYLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, delilleri muhafaza etmek adına aracın çevresini şerit çekerek kapattı. Mahalle sakinlerinden olaya ilişkin bilgi alan ekipler, silahlı saldırganın kaçış güzergahını tespit etti. Firari zanlının, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu Pursaklar ilçesinde silahıyla birlikte yakalandığı öğrenildi.

"KADIN ARACIN YANINDAN AYRILDIKTAN SONRA SİLAH SESLERİ GELDİ"

Cadde üzerinde temizlik çalışması yaparken, şahısları araç içinde gördüklerini belirten belediye çalışanları, iki kişinin sakin bir şekilde konuştuğunu, bir süre sonra araçtan ardı ardına silah sesleri geldiğini söyledi. Saat 01.00 sıralarında caddeye gelen otomobildeki şahıslarla konuşan bir kadının taksiyle oradan ayrılmasının ardından silah seslerini duyduklarını ifade eden mahalle sakini, otomobilin sağ ön koltuğunda oturan kişinin 3-4 el ateş ettikten sonra koşarak uzaklaştığını belirtti.

İNCELEME SÜRÜYOR

Olayın yaşandığı cadde polis ekiplerinde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Daha sonra noktaya gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, civardaki deliller üzerinde çalışma yaptı. Araç içinde ve yolda çok sayıda boş kovan ve kartuş bulundu. Olay hakkında incelemeler sürüyor.

Ankara\'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TUNÇ06: işin için de kadın varsa kanga çatışma kaçınılmaz şimdi o kadın kurtarsın sizi hadi bakalım... 3 1 Yanıtla Halkın Sesi: Tunç kardeşim konunun kadınla alakası yok kadın bahane ben olayı biliyorum o karakter yoksunu adi planlı çağırmış be direk sıkmış şimdi de alkollüydüm esrar almıştım yok öldürmek için sıkmadım diye bahaneler uyduruyor 1 1
  • halk: ayvalıkta sigara izmariti çok atılıyor.zabıta ve emniyet hiçbirşey yapmıyor.turistik yer olduğu için ve yangın çıktığı için cezai işlem yapılsın artık atanlar için.bu konuyu gündeme getirin. 4 0 Yanıtla CENGIZHAN: HALK YANLIŞ FİLME YORUM YAPIYORSUN O FİLM BU FİLM DEĞİL Kİ :) 0 0
  • Şırnakli : Allah körüsün halk bir birine girmiş Türkiye bir tedavi lazım demek bir yanlışlık var 2 1 Yanıtla
  • Halkın Sesi: Bu adama mühebbet bile az Allah'ın verdiği canı Allah alır sen kimsin ki nedeni ne olursa olsun bir cana kıyıyorsun arkasında gözü yaşlı insanlar bırakıyorsun insanlıktan nasibini almamış şahıs seni 3 0 Yanıtla
  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar
    18:27 Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptıkları tespit edildi ve 142 adet hap ele geçirildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen o anlar da inceleniyor.

  • Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı
    18:23 Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı

    Hatay'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anı kameraya yansıdı. Yakalanan göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan 2 kişi tutuklandı.

  • Siirt'te dolu tüplerin bulunduğu kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı
    18:22 Siirt'te dolu tüplerin bulunduğu kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı

    Siirt-Şirvan karayolunda meydana gelen kazada, dolu tüplerin içinde olduğu kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ve bir kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Gaz dolu tüplerin patlamaması faciayı önledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Hatay'da Kavga Sonrası Tarihi Eser Operasyonu
    18:22 Hatay'da Kavga Sonrası Tarihi Eser Operasyonu

    Hatay'da 2 kardeş arasında meydana gelen kavga sonrası yapılan ev aramasında çeşitli tarihi eserler ele geçirildi. Polis ekipleri, evde bulunan heykel, yazılı tarihi eser, sikke ve kurusıkı fişeklerin yanı sıra uyuşturucu ticaretiyle ilgili not defteri ve cep telefonları da ele geçirdi. Şüpheliler adli mercilere teslim edildi.

  • Siverek'te otomobilin çocuğa çarpma anı kamerada
    18:22 Siverek'te otomobilin çocuğa çarpma anı kamerada

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilin, küçük bir çocuğa çarpma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonucunda çocuk metrelerce sürüklendi ancak hayati tehlikesi bulunmuyor.

  • İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı
    18:18 İnegöl'de toprak taşıyan kamyon alev alev yandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, toprak taşıyan bir kamyonun motor kısmından çıkan dumanlar nedeniyle alev aldığı anlar kameraya yansıdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi
    18:15 İstanbul'da Kaçak Yolla Getirilen 100 Bin Adet Tıbbi Sülük Ele Geçirildi

    İstanbul'da kaçakçılık suçlarıyla mücadele ekipleri ve Arnavutköy İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bir otelde yapılan operasyonda, Türkiye'ye kaçak yolla getirilen 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi. Operasyon sonucunda yakalanan 2 şahsa 2 milyon lira ceza kesildi.

  • Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı
    18:07 Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, aracında uyuşturucu madde bulunan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Odunpazarı ilçesinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu ve yapılan kontrollerde 558 gram bonzai ve 4 sentetik ecza ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli, adli makamlar tarafından cezaevine gönderildi.


Advertisement