Ankara'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Ankara'da, park halindeki otomobilin içinde şahıslar arasında tartışma çıktı. Henüz kimliği belirlenmeyen saldırgan, giderek alevlenen tartışmada silahına sarıldı. Silahını otomobilin içinde ardı ardına ateşleyen saldırgan, 1 kişiyi yaraladı.

20.08.2018 04:02  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da, park halindeki otomobil içinde şahıslar arasında tartışma çıktı. Henüz kimliği belirlenmeyen kişi, giderek alevlenen tartışmada silahına sarıldı. Silahını otomobilin içinde ardı ardına ateşleyen saldırgan, G.K.'yı çeşitli yerlerinden yaraladı.

PARK HALİNDEKİ ARACIN İÇİNDE KONUŞMAYA BAŞLADILAR

Olay, gece yarısı Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 06 EJ 875 plakalı otomobille Ziraat Mahallesi Hızır Reis Caddesi üzerine gelen iki kişi, park halindeki aracın içinde bir şeyler konuşmaya başladı. Daha sonra aracın yanına gelen bir kadın, şahıslarla kısa süre konuştuktan sonra taksi çağırarak oradan ayrıldı.

OTOMOBİLİN İÇİNDE SİLAHINI ATEŞLEDİ

Kadının ayrılmasının ardından, sürücü koltuğunda oturan G.K. ve diğer kişi arasında tartışma yaşandı. Henüz kimliği belirlenmeyen kişi, giderek alevlenen tartışmada silahına sarıldı. Silahını otomobilin içinde ardı ardına ateşleyen saldırgan, G.K.'yı çeşitli yerlerinden yaraladı.

VÜCUDUNA İSABET EDEN KURŞUNLA YERE YIĞILDI

Can havliyle araçtan inen G.K. cadde üzerinde kaçtığı sırada saldırgan ateş etmeye devam etti. Araçtan yaklaşık 30 metre uzaklaşan G.K. vücuduna isabet eden kurşunların etkisiyle yere yığıldı. Panikleyen saldırgan ise yaya olarak olay yerini terk etti.

DURUMU AĞIR

Gecenin sessizliğini bölen silah sesleriyle neye uğradığını şaşıran mahalleli, yerde yatan G.K.'yı görerek, olayı ilgili yerlere bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan şahsa ilk müdahalede bulundu. Aşırı kan kaybına uğradığı anlaşılan G.K. ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Şahsın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Ankara'da, Otomobildeki Silahlı <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Kanlı Bitti: 1 Yaralı

SİLAHIYLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, delilleri muhafaza etmek adına aracın çevresini şerit çekerek kapattı. Mahalle sakinlerinden olaya ilişkin bilgi alan ekipler, silahlı saldırganın kaçış güzergahını tespit etti. Firari zanlının, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu Pursaklar ilçesinde silahıyla birlikte yakalandığı öğrenildi.

"KADIN ARACIN YANINDAN AYRILDIKTAN SONRA SİLAH SESLERİ GELDİ"

Cadde üzerinde temizlik çalışması yaparken, şahısları araç içinde gördüklerini belirten belediye çalışanları, iki kişinin sakin bir şekilde konuştuğunu, bir süre sonra araçtan ardı ardına silah sesleri geldiğini söyledi. Saat 01.00 sıralarında caddeye gelen otomobildeki şahıslarla konuşan bir kadının taksiyle oradan ayrılmasının ardından silah seslerini duyduklarını ifade eden mahalle sakini, otomobilin sağ ön koltuğunda oturan kişinin 3-4 el ateş ettikten sonra koşarak uzaklaştığını belirtti.

İNCELEME SÜRÜYOR

Olayın yaşandığı cadde polis ekiplerinde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Daha sonra noktaya gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, civardaki deliller üzerinde çalışma yaptı. Araç içinde ve yolda çok sayıda boş kovan ve kartuş bulundu. Olay hakkında incelemeler sürüyor.

Ankara\'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da, Otomobildeki Silahlı Kavga Kanlı Bitti: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TUNÇ06: işin için de kadın varsa kanga çatışma kaçınılmaz şimdi o kadın kurtarsın sizi hadi bakalım... 3 1 Yanıtla
  • halk: ayvalıkta sigara izmariti çok atılıyor.zabıta ve emniyet hiçbirşey yapmıyor.turistik yer olduğu için ve yangın çıktığı için cezai işlem yapılsın artık atanlar için.bu konuyu gündeme getirin. 4 0 Yanıtla
  • Şırnakli : Allah körüsün halk bir birine girmiş Türkiye bir tedavi lazım demek bir yanlışlık var 2 1 Yanıtla
  • Halkın Sesi: Bu adama mühebbet bile az Allah'ın verdiği canı Allah alır sen kimsin ki nedeni ne olursa olsun bir cana kıyıyorsun arkasında gözü yaşlı insanlar bırakıyorsun insanlıktan nasibini almamış şahıs seni 3 0 Yanıtla
  • Halkın Sesi: Tunç kardeşim konunun kadınla alakası yok kadın bahane ben olayı biliyorum o karakter yoksunu adi planlı çağırmış be direk sıkmış şimdi de alkollüydüm esrar almıştım yok öldürmek için sıkmadım diye bahaneler uyduruyor 1 1
  • CENGIZHAN: HALK YANLIŞ FİLME YORUM YAPIYORSUN O FİLM BU FİLM DEĞİL Kİ :) 0 0
  • Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı
    12:04 Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu bulunan bir şüpheli yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

  • Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı
    12:01 Karabük'te Üst Geçit Kullanmayan Genç Otomobilin Çarpmasıyla Ağır Yaralandı

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmaktadır. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti
    11:59 Konya'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Kazada ayrıca 5 kişi yaralandı ve yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    11:54 Kastamonu'da Durdurulan Araçta 555 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, torpido bölümüne zulalanmış halde 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    11:54 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 5'inci günde de devam ediyor. Olay sonucunda 4 göçmen sağ kurtarılırken, 22 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde devam ettiği belirtildi.

  • Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı
    11:53 Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan 92 Kişi Yakalandı

    Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 92 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında uyuşturucu madde suçundan 4, dolandırıcılık suçundan 9, hırsızlık suçundan 18, yağma suçundan 2 ve çeşitli suçlardan 59 kişi bulunmaktadır. Yakalananların 36'sı hükümlü, 56'sı ise ifadeye yönelik aranmaktadır.

  • Mardin'de Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi
    11:49 Mardin'de Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Mardin'de polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde bulundu. 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti
    11:49 Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede kule vincinin devrilmesi sonucu kabinde sıkışan operatör hayatını kaybetti. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen kaza sonucunda operatörün cansız bedenine ulaşıldı.


Advertisement