Diyarbakır'daki Feci Kaza Kamerada! Alt Yola Uçtular - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Feci Kaza Kamerada! Alt Yola Uçtular

Diyarbakır'da başka otomobilin arkadan çarpmasıyla kontrolden çıkan otomobilin köprülü kavşaktan alt yola düştüğü ve 6 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

22.03.2019 11:59  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da başka otomobilin arkadan çarpmasıyla kontrolden çıkan otomobil köprülü kavşaktan alt yola düştü. 6 kişinin yaralandığı kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sırasında, kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan 3 genç ile alt yoldaki kaldırımda pusetle yürüyen kadın, otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.

Diyarbakır'daki Feci Kaza Kamerada! Alt Yola Uçtular

YARALILAR HEMEN TEDAVİYE ALINDI

Kaza, geçen çarşamba günü Diyarbakır- Şanlıurfa karayolunda meydana geldi. Umut Karataş yönetimindeki otomobil, Park Orman köprülü kavşağında önünde ilerleyen Mehmet Çetin'in kullandığıotomobile çarptı. Çarpmayla kontrolden çıkan Çetin'in otomobili bariyerleri aşıp alt yola düştü. Alt yolda ters duran aracın sürücüsü Mehmet Çetin ile yanında bulunan eşi Gülay, kızları 3 yaşındaki Bejna Naz ve 10 aylık Reyna ile diğer aracın sürücüsü Umut Karataş ve yoldan geçen ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. İhbarla gelen sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçlardan çıkarılan yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Acil servislerde tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Diyarbakır'daki Feci Kaza Kamerada! Alt Yola Uçtular

SANİYELERLE KURTULDULAR

İkisi çocuk, 6 kişinin yaralandığı kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kavşaktan dönmeye çalışırken arkasından gelen aracın çarpmasıyla kontrolden çıkan otomobilin, bariyerleri yıkıp alt yola düştüğü görülüyor. Kaza sırasında kavşakta yolun karşısına geçmeye çalışan 3 genç ile alt yoldaki kaldırımda pusetiyle yürüyen kadının, düşen otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtulması da görüntülere yansıdı.

Diyarbakır\'daki Feci Kaza Kamerada! Alt Yola Uçtular
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Feci Kaza Kamerada! Alt Yola Uçtular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Dilan: İyi olmuş 0 15 Yanıtla
  • Ulu: Diyarbakirdaki şahin marka arac kullanicilari, taksi soförleri ve minibusculer kural bilemyen egitimsiz ilkel birer varliktan oteye degil ne sinyal verirler ne takip mesafesini korurlar kac defa 100-120 ile sagladilar aracimi ve ben birinde tamda saga donuyordum ustelik sinyali 10 sn oncesinde vermistim saniye farkiyla kurtuldum. Umarim kural cigneyip sebep olduklari kazalarda tek zarar verdikleri kendi aileleri olurda ne yaptiklarini anlarlar. 12 1 Yanıtla
  • Bariyer yerine korkuluk yapılmış.Geçmiş olsu: Cengiz 2 2 Yanıtla
  • VATANDAŞ: KAZA GELİYORUM DEMİYOR İŞTE GEÇMİŞ OLSUN 2 0 Yanıtla

Advertisement