Otomobilin çarpması sonucu yavru ayı yaşamını yitirdi - Son Dakika
Yaşam

Otomobilin çarpması sonucu yavru ayı yaşamını yitirdi

Bolu'da aracın çarpması sonucu yol kenarına savrulan boz ayı, bir süre yaralı halde bekledikten sonra olay yerine gelen ekiplerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

16.09.2021 17:18  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde aracın çarptığı boz ayıdan kötü haber geldi. Yol kenarındaki yaralı hali yürek dağlayan ayı, ekiplerin çabalarına rağmen hayatta kalmadı.

ARACINDAN İNİP YANINA GİTTİ

Yeniçağa ile Gerede ilçeleri arasındaki D-100 yolunda, otomobiliyle seyir halinde olan Mustafa Çetin, yol kenarında yavru ayının yattığını gördü. Çetin, aracını yol kenarına park ederek, ayıya yaklaşınca yaralı olduğunu fark etti.

ORMANA GERİ GÖTÜRÜLDÜ

Durum, Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. Bu sırada diğer sürücüler de yol kenarında durdu. Yavru ayı, bu sırada öldü. Araç çarpması sonucu ağır yaralandığı belirlenen yavru ayı, doğal yem olması için ekipler tarafından orman alanına götürüldü.

Görüntüsü yürek dağladı! Aracın çarpmasıyla yol kenarına savrulan yavru ayı öldü
Görüntüsü yürek dağladı! Aracın çarpmasıyla yol kenarına savrulan yavru ayı öldü
Otomobilin çarpması sonucu yavru ayı yaşamını yitirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Otomobilin çarpması sonucu yavru ayı yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kahramanmaraş'ta Deprem Konutları Anahtar Teslimi Yapıldı
    16:48 Kahramanmaraş'ta Deprem Konutları Anahtar Teslimi Yapıldı

    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yapımı tamamlanan ikinci etap deprem konutlarında hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katıldığı törende, depremzedelerin mutluluğu gözlerinden okundu.

  • Manavgat'ta motosiklet sürücüsü kaza sonrası hastaneye gitmek istemedi
    16:42 Manavgat'ta motosiklet sürücüsü kaza sonrası hastaneye gitmek istemedi

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü kolundan yaralandı. Ancak tüm çabalara rağmen hastaneye gitmek istemeyen sürücü, kendisini iyi hissettiğini belirterek tedaviyi reddetti.

  • Düzce'de İlk Yardım Merkezleri Kurulacak
    16:39 Düzce'de İlk Yardım Merkezleri Kurulacak

    Düzce'de çeşitli kurumların iş birliğiyle ilçelerde kurulacak ilk yardım merkezlerinde başıboş ve saldırgan sahipsiz köpeklerin kısırlaştırma ve tedavi işlemleri yapılacak. Bu kapsamda, köpeklerin kısırlaştırma ve tedavi işlemleri yapılarak saldırganlıkları ve üremeleri kontrol altına alınacak, veteriner hekim ve teknikerlerin de sayısı artırılacak.

  • Malatya'da bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi
    16:38 Malatya'da bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi

    Malatya'da yapılan TOKİ kalıcı deprem konutlarından bin 700 tanesi hak sahiplerine kura ile teslim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı bağlantısıyla gerçekleşen törende Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da hazır bulundu. Deprem bölgesindeki konut inşaatları hızla devam ederken, yıl sonuna kadar birçok konutun tamamlanıp depremzedelere teslim edilmesi planlanıyor.

  • Aydın'ın Umurlu Mahallesi'nde Halı Saha ve Hanımevi Açıldı
    16:38 Aydın'ın Umurlu Mahallesi'nde Halı Saha ve Hanımevi Açıldı

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde Hasan Sefa Umurlu Halı Saha ve 7'nci Hanımevi'nin açılışını gerçekleştirdi. Hanımevi, kadınların sosyalleşebileceği ve özel günlerini kutlayabileceği bir alan olarak hizmet verecek.

  • Başkale'de kış geri döndü: 21 yerleşim yerinin yolu kardan ulaşıma kapandı
    16:31 Başkale'de kış geri döndü: 21 yerleşim yerinin yolu kardan ulaşıma kapandı

    Van'ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 21 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının ilçe merkezde 20, yüksek kesimlerde ise 30 santimetreye ulaştığı Başkale'de, sürücüler ise yüksek rakımlı bölgelerde ilerlemekte güçlük çekti. İlçeye bağlı 11 mahalle ile 10 mezra yolu ulaşıma kapanırken, çalışmaların ise aralıksız devam ettiği belirtildi. Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçe merkezinde yol temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış mevsiminin geri geldiğini anlatan vatandaşlardan Adem Çakır, 'Kışımız tekrar geri geldi. Mart ayındayız ama hala kar yağıyor. Rakımı yüksek bir yerde yaşıyoruz. Sürekli kar yağışları oluyor. Allah yardımcımız olsun' dedi.

  • Manavgat'ta yolcu otobüsünde çıkan yangın büyümeden söndürüldü
    16:23 Manavgat'ta yolcu otobüsünde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsünde çıkan yangın, hızlı müdahale ile büyümeden söndürüldü. Elektrik kaynaklı olduğu değerlendirilen yangın, diğer araç sürücüleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi'ne bağlı ekipler tarafından kontrol altına alındı. Otobüste maddi hasar meydana geldi.

  • Ataşehir'de vatandaşlar kaputu açtı, aracı alevler sardı
    16:20 Ataşehir'de vatandaşlar kaputu açtı, aracı alevler sardı

    Ataşehir'de park halinde bulunan bir panelvan aracın motor kısmında çıkan yangın, müdahale etmek isteyen vatandaşların kaputu açmasıyla aracın tamamını sardı. Yangında can kaybı ya da yaralanma olmazken araç kullanılamaz hale geldi.

  • Bitlis'te 45 köy yolu kardan ulaşıma kapandı
    16:17 Bitlis'te 45 köy yolu kardan ulaşıma kapandı

    Bitlis'te iki gündür devam eden kar yağışı nedeniyle kent genelinde 45 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, kapanan köy yollarının en kısa sürede açılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Kızıl Goncalar dizisindeki
    16:11 Kızıl Goncalar dizisindeki "Ramazan" sahnesi seyircileri sinirlendirdi

    Kızıl Goncalar'ın son bölümünde Cüneyt ile Mira arasında geçen "Ramazan" sahnesi izleyicilerin tepkisini çekti. Mira'nın Ramazan ayını bilmediği sahne için "Seküler kesim için çok yanlış bir genelleme yapılıyor" yorumları yapılıyor.

  • İBB teklifine karşı çıkmıştı! Taksiciler Odası Başkanı fikrini değiştirdi
    16:11 İBB teklifine karşı çıkmıştı! Taksiciler Odası Başkanı fikrini değiştirdi

    İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, korsan taşımacılığın önüne geçilmesi için İstanbul'a 10 bin yeni taksi plakası çıkarılması önerisinde bulundu. Aksu, daha önce İBB'nin yeni taksi teklifine karşı çıkmasına ise teklifin yasal olmadığını gerekçe gösterdi.


Advertisement