Otomobilin Çarptığı Çocuk Öldü - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Çarptığı Çocuk Öldü

Otomobilin Çarptığı Çocuk Öldü

Küçükçekmece'de, kartopu isabet ettiği gerekçesiyle taksi tarafından kovalandığı iddia edilen çocuk, başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

13.12.2013 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de, kartopu isabet ettiği gerekçesiyle taksi tarafından kovalandığı iddia edilen çocuk, başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yusuf Salih Özdağ'ın (11) Tevfik Bey Mahallesi'ndeki boş alanda akşam saatlerinde arkadaşlarıyla kartopu oynadığı sırada yoldan geçen bir taksiye kartopu isabet etti.

Taksi tarafından kovalandığı iddia edilen çocuk, D-100 karayoluna çıktı. Bu sırada Özdağ'a yolda seyir halindeki bir otomobil çarptı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede hayatını kaybettiği belirlenen Özdağ'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, taksi şoförü ve otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Yeğeninin cenazesini teslim almaya gelen Ramazan Özdağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisinin de şoförlük yaptığını belirterek, "Çocuklar kartopu oynarken taksiye kartopu geliyor. Taksici de Yusuf'u kovalamaya başlıyor. Taksi tersten otelin önüne kadar geliyor. O sırada yeğenim kendisini yolun karşına atıyor. Taksici de olay yerinden kaçıyor. Bir kartopu için canımız gitti. Trafikte benim de aracıma kartopu atıyorlar ama ben kimseyi kovalamıyorum, çocuktur onlar" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobilin Çarptığı Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement