Otomobilin Köpeğe Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Köpeğe Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında

Antalya'da iki ay önce sahibi Hakan Aktaş'ı yolda bekleyen "Çirkin" isimli 19 aylık terrier cinsi köpeğe bir otomobilin çarptığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

30.04.2018 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da iki ay önce sahibi Hakan Aktaş'ı yolda bekleyen "Çirkin" isimli 19 aylık terrier cinsi köpeğe bir otomobilin çarptığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi Gazi Bulvarı yan yolda, yola çıkıp sahibi kahvehane işletmecisi Hakan Aktaş'ı bekleyen 19 aylık terrier cinsi "Çirkin" adlı köpeğe, 07 GS 111 plakalı otomobil çarptı.

Köpeği olay yerinde bırakıp aracını park ettiği öne sürülen sürücünün, bir kağıda yazdığı cep telefonunu aynı zamanda komşusu olan kahvehaneye bırakmakla yetindiği iddia edildi.

Daha sonra iş yerine gelen Hakan Aktaş, yolda köpeğini yaralı yatarken buldu, hemen veterinere götürdü.

Aşırı kan kaybettiği anlaşılan köpek, telef oldu.

Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sürücünün köpeğe çarptıktan 5-6 metre sonra durduğunu ancak köpeğini veterinere götürmediğini belirterek, şunları söyledi:

"İş yerime geldiğimde Çirkin yerde yatıyordu. Kanamalı bir şekilde yaklaşık 45 dakika yerde yatmış. Hemen veterinere yetiştirdim ama maalesef kurtaramadık. Kazadan hemen sonra veterinere götürselerdi şu anda yaşıyor olabilirdi. Ancak onun yerine sadece telefon numarasını bırakıp gitmiş. Bir daha da gelip sormadı."

"Çirkin" in kendisinin can yoldaşı olduğunu belirten Aktaş, kazayla ilgili sürücü hakkında suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

Öte yandan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, köpeğin yan yola giren otomobilden kaçmaya çalışırken altında kalışı ve aracın 5-6 metre sonra durması yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobilin Köpeğe Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement