Aracının üzerine teras yapan şahıs, bagajında mangal yakarak caddeleri turladı - Son Dakika
Güncel

Aracının üzerine teras yapan şahıs, bagajında mangal yakarak caddeleri turladı

Antalya'da bir oto aksesuarcısı, aracının üzerine teras kurup, bagaj kısmında mangal yakarak caddelerde gezdi. Piknik özlemini giderdiğini söyleyen şahsın daha önce de içini havuz haline getirdiği aracının polis tarafından çekildiği ortaya çıktı.

13.05.2020 10:59  Güncelleme: 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da oto aksesuarcısı Murat Tokmak (30), aracının üzerini teras gibi kullanıp, bagaj kısmında mangal yakarak caddeleri turladı. Koronadan dolayı özlem duyduğu piknik konseptini canlandırdığını söyleyen Tokmak'ın, daha önce de üstünü kesip içine branda gererek havuza dönüştürdüğü otomobili polis tarafından otoparka çekilmiş.

İLK ARACI POLİS TARAFINDAN ÇEKİLDİ

Antalya'da otomobil aksesuarı satan Murat Tokmak, yakın zamanda 3 bin liraya satın aldığı 1987 model otomobilin tavanını kestirip, aracın içini havuz haline getirdi. Caddelerde dolaşan Tokmak'ın aracı, polis tarafından otoparka çekilirken, 2 bin 500 liralık da para cezası uygulandı.

Otomobilin üstüne 'teras' yapıp, bagajında mangal yaktı

TERAS YAPIP MANGAL YAKTI

Murat Tokmak, daha sonra aynı model başka otomobili satın aldı. Aracın tavanını kesen Tokmak, bu bölüme tahtadan 'teras' çıktı. Bagaj kısmına ise mangal monte eden Tokmak, araçta bazı düzenlemeler yaptı. Aracın üzerindeki terasa 2 kişi çıkarken, bagaja monte edilen mangalda etleri pişiren Tokmak, trafiğe çıktı. Araçla yaklaşık 10 dakika cadde ve sokaklarda tur atıldı.

Otomobilin üstüne 'teras' yapıp, bagajında mangal yaktı

PİKNİK KONSEPTİ

Murat Tokmak, koronavirüs tedbirleri nedeniyle piknik yapamadıklarını, bu nedenle böyle çözüm ürettiklerini söyledi. Ramazan ayı dolayısıyla iftar saatine yakın bu organizasyonu yaptıklarını aktaran Tokmak, "Geçen seferki aracımızı çok üzülerek polislere teslim ettik. Biz de bu projemiz için yeni bir araç aldık. Bu konsepti bir piknik havasında olması ve video çekip sosyal medya hesabımızda yayınlamak için yaptık. Polislerin bu aracımızı da alacaklarını düşünüyoruz. Sonraki projemizde sokakta yaşayan insanlara aynı konseptle gezerek köfte ekmek dağıtacağız" dedi.

Aracının üzerine teras yapan şahıs, bagajında mangal yakarak caddeleri turladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aracının üzerine teras yapan şahıs, bagajında mangal yakarak caddeleri turladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement