Otomobille çarpışan kasksız sürücü ağır yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Otomobille çarpışan kasksız sürücü ağır yaralandı

Otomobille çarpışan kasksız sürücü ağır yaralandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

09.11.2021 12:57  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobille çarpışan kasksız sürücü ağır yaralandı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle başını otomobilin camına çarptıktan sonra asfalta fırlayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. 15 yaşındaki motosiklet sürücüsünün başında kaskının takılı olmadığı, cama ve asfalta çarpması nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kaza, Aydınevler Mahallesi Hasan Ali Yücel caddesinde Anaokulu istikametinden Çevreyolu istikametine gitmekte olan Melih Karatepe'nin kullandığı 07 B 3198 plakalı motosiklet ile Çevreyolu istikametinden gelip Aydınevler Mahallesi 5546 sokak istikametine dönmekte olan Akın Akoğlu'nun kullandığı 07 YLJ 39 plakalı otomobil ile kavşakta çarpışması sonucunda meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle önce otomobilin ön camına ardından da asfalta kafasını vuran 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü Melih Karatepe, başında kask olmaması nedeniyle ağır yaralandı. Karatepe, 112 sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından önce Manavgat Devlet Hastanesine ardından da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

"Vatandaşlar önlem istedi"

Olay yerindeki vatandaşlar, kavşakta sık sık kazaların yaşandığını belirterek "Burada meydana gelen ve motosiklet sürücüsünün yaşamını yitirmesinin üzerinden 1 yıl bile geçmeden yine aynı tür bir kaza yaşandı. Rampadan aşağı gelen motosikletli gençler adeta ölüme koşuyor. Yetkililerden buraya ışık mı olur, hız kesici mi olur önlem almalarını istiyoruz" dedi.

Otomobille çarpışan kasksız sürücü ağır yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Otomobille çarpışan kasksız sürücü ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement