İzmir'de, Talihsiz Sürücü 50 Metre Uçurumdan Yuvarlanarak Can Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de, Talihsiz Sürücü 50 Metre Uçurumdan Yuvarlanarak Can Verdi

İzmir'in Beydağı İlçesinde uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi. Talihsiz sürücünün 50 metre uçurumdan aşağı yuvarlandığı ve aracın zeytin ağacına takıldığı belirtildi.

23.07.2018 00:20  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Beydağı İlçesinde 50 metre uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü Mustafa Deniz (37) yaşamını yitirdi. Talihsiz sürücünün 50 metre uçurumdan yuvarlandığı ve aracın zeytin ağacına takıldığı belirtildi.

GENÇ KADIN, EŞİNDEN HABER ALAMADI

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Mutaflar Mahallesi Sarısu Mevkiinde meydana geldi. Mustafa Deniz, dün akşam saatlerinde Beydağı ilçesinden Nazilli istikametine gitmek üzere yola çıktı. Yola çıkmadan önce eşi Gülperi Deniz (36) ile telefonda görüşen Mustafa Deniz'den bir daha haber alınamadı. Eşi Mustafa Deniz'den uzun süre haber alamayan Gülperi Deniz, jandarmaya haber verdi.

JANDARMA, UÇURUMA YUVARLANMIŞ CESEDİNİ BULDU

Jandarma ekipleri kaza ihtimali üzerine Beydağı-Nazilli ilçeleri arasındaki karayolunda sabah saatlerinde arama başlattı. Jandarma Mutaflar Mahallesi Sarısu Mevkiinde uçuruma yuvarlanmış otomobili ve Mustafa Deniz'in cesedini buldu.

5O METRE UÇURUMDAN YUVARLANDI

Mustafa Deniz'in henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobille 50 metre uçurumdan aşağı yuvarlandığı ve aracın zeytin ağacına takıldığı belirtildi. Kaza anında otomobilden suvrulduğu anlaşılan Deniz'in cesedi ise aracın birkaç metre uzağında bulundu.

OTOPSİ YAPILACAK

Deniz'in cesedi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, ailesi büyük üzüntü yaşadı.

İzmir'de, Talihsiz Sürücü 50 Metre Uçurumdan Yuvarlanarak Can Verdi
İzmir'de, Talihsiz Sürücü 50 Metre Uçurumdan Yuvarlanarak Can Verdi
İzmir'de, Talihsiz Sürücü 50 Metre Uçurumdan Yuvarlanarak Can Verdi
İzmir\'de, Talihsiz Sürücü 50 Metre Uçurumdan Yuvarlanarak Can Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de, Talihsiz Sürücü 50 Metre Uçurumdan Yuvarlanarak Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Vel: Cenneti satın almislarya 0 3 Yanıtla

Advertisement