Otopark Sahibini Silahla Vurup, Kaçarken Çarptıkları Polisi Yaraladılar - Son Dakika
Güncel

Otopark Sahibini Silahla Vurup, Kaçarken Çarptıkları Polisi Yaraladılar

Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaza yapan otomobillerinin çekilmesine karşı çıkan Hakan D. ve Mehmet K. aracın çekildiği otoparkın sahibi Serkan Yenice'yi (35) tabancayla ateş ederek yaraladı.

12.10.2018 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde kaza yapan otomobillerinin çekilmesine karşı çıkan Hakan D. ve Mehmet K. aracın çekildiği otoparkın sahibi Serkan Yenice'yi (35) tabancayla ateş ederek yaraladı. Kaçan şüpheliler ile yaşanan kovalamaca sırasında ise otomobilin, polis otosuna çarpması sonucu içindeki bir polis memuru yaralandı.

Olay, dün gece saatlerinde ilçedeki Yavuz Selim Mahallesinde yaşandı. 60 KD 480 plakalı bir otomobilin elektrik direğine çarptığı ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, kaza yaptıktan sonra terk edilen otomobili çekiciyle otoparka götürmek için çekici çağırdı. Araç çekiciyle kaza yaptığı yerden kaldırıldıktan sonra olay yerine Hakan D. ve Mehmet K. geldi. Aracın kendilerine ait olduğunu ve götürülmesini istemediklerini belirten şüpheliler çekicinin önünü kesmeye çalıştı. Çekicinin şoförü Samet Y. durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Alkollü oldukları ileri sürülen bu kişiler tabancayla otoparkın yanında bulunan akaryakıt istasyonunun köşesinden, polis ekiplerinin bulunduğu yere doğru rastgele ateş etti. Bu sırada otoparkın sahibi Serkan Yenice yaralandı.

KAÇARKEN POLİS OTOSUNA ÇARPTILAR

Şüpheliler Mehmet K. ve Hakan D., Hüseyin D. yönetimindeki 60 KT 928 plakalı otomobile binerek kaçmaya başladı. Polis ile şüpheliler arasında başlayan kovalamaca yaşandı. Kaçan araç polis ekiplerince Yavuz Selim Mahallesi, Dağarcık Sokak üzerindeki patika yolda sıkıştırıldı ancak aracın sürücüsü 'dur' ikazına uymadı. Araç 60 A 7551 plakalı polis otosuna çarptı. Araçta bulunan Polis Memuru İsa Tekmen yaralandı. Araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalışan Hakan D. polisin takibi ile yakalandı. Mehmet K.'nın ise araçtan daha önce inip kaçtığı belirlendi. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için kapsamlı bir operasyon başlattı. Yakalanan Hakan D.'den arkadaşını telefonla arayarak, polisten kaçmayı başardığını, buluşmak istediğini söylemesi istendi. Arkadaşıyla buluşup kaçacağını sanan Mehmet K. belirtilen yerine geldiğinde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayda kolundan vurulan otopark sahibi Serkan Yenice ve zanlıların kullandığı aracın çarpması sonucu kolundan yaralanan polis memuru İsa Tekmen Erbaa Devlet Hastanesinde tedaviye alındı. İki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Otopark Sahibini Silahla Vurup, Kaçarken Çarptıkları Polisi Yaraladılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otopark Sahibini Silahla Vurup, Kaçarken Çarptıkları Polisi Yaraladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement