Otopark sistemleri - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Otopark sistemleri

Otopark sistemleri bilindiği gibi araçların giriş ve çıkış yaptığı, duraklama yapabildiği ve parkın söz konusu olduğu her alanda kullanıma açık bir ürün tipidir.

19.01.2016 10:27  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Hem firma otoparkları için misafir araçları yönlendirme amacı ile kullanılır, hem de ticaret amaçlı kullanılacak boş arsaların vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesidir. Otopark bariyerleri OGS ve HGS gibi antenlerle yada fotosel, buton veya uzaktan kumanda gibi araçlarla kullanılabilmektedir.

Biz de otopark sistemlerini, otoparkınıza giriş ve çıkış yapan araç sayısını, yaşam alanı ise hangi dairenin kaç araçlık yeri olduğunu, misafir araçların giriş ve çıkışlarını takip edebilmeniz amacıyla sunuyoruz. HGS ve OGS antenleri ile kullanılan bu ürün tipleri, sizlere fazlası ile verim sağlamasından dolayı da başlıca tercih olarak görülmektedir. Bariyerlere tetik verme özellikleri ile beraber cihazlar %100'e kadar donanımlı çalışma olanakları tanımaktadır.

Bu cihazlar tarafından algılanan HGS etiketleri, bariyer ana kartına direkt olarak sinyal gönderir ve tanımlı olan etiketi programdan sorgulayarak, geçiş hakkı verir. Antensiz olarak kullanılan bariyer sistemleri ise fotosel alıcıları ile beraber çalışmaktadır. Araçların geçiş yaptığı noktalara takılan fotoseller sayesinde ise, araç yaklaştığı zaman bariyer kolu kendiliğinden havaya kalkar ve o bölgede bulunduğu sürece de kol kesinlikle aşağıya inmez. Araç geçtikten sonra tekrar bariyer kolu otomatik olarak aşağıya iner.

Ayrıca bu sistem türü kendi alanında standalone ve online olarak çalışan programlarla entegre edilebilmektedir. Yazılım tarafından onay verilen ve otoparka giriş yapma yetkisi verilen araçlarla beraber, bariyere sinyal gönderilir ve bu şekilde aracın otoparka girebilme yetkisi söz konusu olur.bu nedenden dolayı kol uzunlukları kapsamında da sizler için 3 ila 6 metre arasında değişkenlik gösterebilmektedir. Üzerinde yer alan flaşörler sayesinde, araçların geçiş esnasında da ışıklı uyarı almaları sağlanmaktadır.



Otopark sistemlerini sizler de Perkotek güvencesi ile sipariş etmek ve kullanım alanları yaratmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin. Her daim "müşteri odaklı" çalışma disiplini ile sizlere en kullanışlı ve en faydalı ürünleri ulaştırma hususunda çalışan teknik kadromuz, alanında profesyonel bir hizmeti sunabilmek ve daima ileriye taşımak konusunda da günden güne kendisini geliştirmektedir. Bu sayede ise en üstün hizmetleri, en kullanışlı ürünler ile yakalama durumu söz konusu oluyor.

Birbirinden farklı alternatif ürünlerin yer aldığı ve her daim kullanım alanları oluşturduğu bu ürün tipine siz de çok cazip ve makul fiyatlar karşılığında ulaşabilirsiniz. Her anlamda sizlere üstün hizmetler verme konusunda çalışan Perkotek, alanında başarılı bir yol izlemeyi ve sizlere kaliteli ürünleri sunmayı da ihmal etmemektedir. Geç kalmadan siz de müşteri temsilcilerimizi arayarak en kaliteli otopark sistemlerine ulaşabilir, aralarından herhangi bir ürünü seçerek de siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Günümüz teknolojisinde sizlere her daim kaliteli ürünleri sunma noktasında çalışan Perkotek, mesai saatleri içerisinde sizlere bir telefon kadar uzaklıktadır. Sizler de arayarak en kapsamlı ve en kaliteli sistemleri ile alakalı derinlemesine bilgi alabilir, bu husustan sonra da siparişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kaliteli bir hizmeti, en uygun fiyata sizlerle buluşturma noktasında çalışan firmamız, her geçen gün yeni ürünleri de bünyesine eklemeyi ihmal etmemektedir.

Geniş stok durumu ile birinci sınıf ürünleri anında tedarik edebilen Perkotek, bu anlamda alanının bir numarası konumundadır. Siz de geç kalmadan tüm ürünler ile alakalı bilgi edinmek adına web sitemizi veya müşteri hizmetlerini arayarak otopark sistemleri ve diğer güvenlik ekipmanlarına göz gezdirebilirsiniz.

PERKOTEK, 50.000 in üzerindeki memnun müşteri referansı ile ithalatçı olarak direk alıcıya hizmet vermektedir.

PERKOTEK iletişim: 0850 811 8000

Son Dakika Advertorial Sondakika Otopark sistemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement