Otoparka bırakılan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Otoparka bırakılan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı

Otoparka bırakılan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı

Kocaeli'nde bir otoparkta unutulan sırt çantası paniğe sebep oldu.

05.03.2021 10:36  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nde bir otoparkta unutulan sırt çantası paniğe sebep oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan erkek kıyafeti çıktı.

Olay İzmit ilçesi, Karabaş Mahallesi sahil otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otoparktaki bir ağacın dibine bırakılan çantayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alarak vatandaşların çantaya yaklaşmasını önledi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Bomba İmha Uzmanları çantayı fünye ile patlattı.

Patlatılan çantadan erkek kıyafetleri çıktı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otoparka bırakılan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
    21:29 Hatay'da Denetimlerde Ruhsatsız Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan denetimlerde İ.O. ve M.Y. isimli şüphelilerin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 60 adet 9mm fişek ele geçirildi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti
    21:29 Kars'ın Kağızman ilçesinde sulama suyu kavgası: Yaralanan kişi hayatını kaybetti

    Kars'ın Kağızman ilçesinde, sulama suyu nedeniyle çıkan tartışmada A.Ö, Adnan T'yi bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Adnan T, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, A.Ö'yü gözaltına aldı.

  • Hatay'da Fuhuş Yapan 2 Kişiye İdari İşlem Uygulandı
    21:28 Hatay'da Fuhuş Yapan 2 Kişiye İdari İşlem Uygulandı

    Hatay Emniyet Müdürlüğü, İskenderun ilçesinde gerçekleştirilen denetimler sonucu para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen 2 kişi hakkında idari işlem uyguladı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhuş ve fuhuşa teşvik etmek için yer ve imkan sağlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Polis ekipleri İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi'nde denetim gerçekleştirdi ve A.K. ve Y.K. isimli şahısların para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edildi. Tespit edilen 2 şahıs hakkında gerekli idari işlemler başlatıldı.

  • Ormana götürdüğü ortağını öldüren şahıs tutuklandı
    21:28 Ormana götürdüğü ortağını öldüren şahıs tutuklandı

    Samsun'da bir şahıs, konuşmak için ormanlık alana götürdüğü iş ortağını tabancayla vurarak öldürdü. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs, olayı itiraf etti ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın sebebi ise alacak-verecek anlaşmazlığı olarak belirlendi.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi
    21:27 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi, 70 kişi tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi Bahadır Sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması sonucunda 14 gecekondu etkilendi. Bu gecekondulardan 3'ü kullanılamaz hale gelirken, bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi. İstanbul Valiliği tarafından olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

  • Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı
    21:20 Manisa'da Emniyet ve Jandarma Teşkilatı Tarafından Gerçekleştirilen Çalışmalar Paylaşıldı

    Manisa Valisi Enver Ünlü, Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısında 1 Mart-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Manisa'da Emniyet ve Jandarma teşkilatı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve operasyonlara ait verileri paylaştı.

  • Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı
    21:17 Kayseri'de kaçak silah ve mühimmat ticareti yapan bir kişi yakalandı

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, kaçak silah ve mühimmat sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı. Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 1 adet seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve bin 846 adet tabanca fişeği bulundu. İş yeri sahibi H.Ç. gözaltına alındı.


Advertisement