Otoparktaki İnceleme 1.5 Saat Sürdü - Son Dakika
Güncel

Otoparktaki İnceleme 1.5 Saat Sürdü

Otoparktaki İnceleme 1.5 Saat Sürdü

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu aracının bulunduğu İSPARK'a ait Sultangazi Zeminaltı Otoparkı'nda çalışmalarını tamamlayan olay yeri inceleme ekipleri, otoparktan ayrıldı.

22.10.2018 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu aracının bulunduğu İSPARK'a ait Sultangazi Zeminaltı Otoparkı'nda çalışmalarını tamamlayan olay yeri inceleme ekipleri, otoparktan ayrıldı. Sultangazi'de bulunan İSPARK Zeminaltı Otoparkı'nda Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna ait bir araç bulunmuştu. Konsolosluğa ait 34 CC 1736 plakalı lüks otomobilin bulunduğu otoparkta geniş güvenlik önlemleri alınmıştı. Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü 2 Ekim tarihinde otoparka bırakıldığı tahmin edilen araçta incelemede bulunmak üzere olay yerine çok sayıda olay yeri inceleme ekibi geldi. Yaklaşık 1,5 saat süren incelemelerin ardından ekipler otoparktan ayrıldı.

(Emrah Kuş - Medeni Topaloğlu - Volkan Kayalar/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otoparktaki İnceleme 1.5 Saat Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de denetimli serbestlik tedbiri bulunan dezavantajlı bireylere kaynakçılık eğitimi düzenlenecek
    14:38 Düzce'de denetimli serbestlik tedbiri bulunan dezavantajlı bireylere kaynakçılık eğitimi düzenlenecek

    Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, Düzce Valiliği'nde gerçekleştirilen törende, 'Sanayide İstihdam Odaklı Kaynakçılık Eğitimi' protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, denetimli serbestlik tedbiri bulunan dezavantajlı bireylere sanayide ihtiyaç duyulan kaynakçılık eğitimi verilecek.

  • AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Mahallelerde Vatandaşlarla Buluştu
    14:36 AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Mahallelerde Vatandaşlarla Buluştu

    AK Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Ertuğrulgazi ve Beşiktaş mahallelerinde düzenlenen yürüyüşlerde vatandaşlarla bir araya geldi. Yaman, programlarda kentle ilgili projelerini anlatarak, altyapı ve üstyapı sorunlarını çözeceğini belirtti. Yürüyüşlere AK Parti ve MHP il başkanları, ilçe başkanları ve adaylar da katıldı.

  • Carlos Vinicius: 'Galatasaray'ın aile ortamıyla şampiyon olacağız'
    14:36 Carlos Vinicius: 'Galatasaray'ın aile ortamıyla şampiyon olacağız'

    Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Carlos Vinicius, kurdukları aile ortamıyla Süper Lig'de şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Vinicius, taraftarlarla güzel ilişki kurduklarını ve takım arkadaşlarının yardımlarının başarıya ulaşmalarını sağlayacağını belirtti. Ayrıca, teknik direktör Okan Buruk'un liderliğinde şampiyon olabileceklerine inandığını ifade etti.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı: Trans Hazar Uluslararası Taşımacılık Koridoru Asya ile Avrupa arasındaki tedarik zincirlerinin güvenliğini sağlıyor
    14:36 Kazakistan Cumhurbaşkanı: Trans Hazar Uluslararası Taşımacılık Koridoru Asya ile Avrupa arasındaki tedarik zincirlerinin güvenliğini sağlıyor

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Boao Asya Forumu'nda yaptığı konuşmada, Trans Hazar Uluslararası Taşımacılık Koridoru'nun Asya ile Avrupa arasındaki tedarik zincirlerinin güvenliğini en etkili şekilde sağlayan ulaşım rotası olduğunu belirtti. Tokayev, bu koridorun geçen yıl 3 milyon ton yük taşıdığını ve yakın gelecekte 10 milyon tona çıkmasını beklediklerini ifade etti.

  • Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, şehit aileleriyle iftar yaptı
    14:36 Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, şehit aileleriyle iftar yaptı

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, bir restoranda düzenlenen iftarda şehit aileleriyle bir araya geldi. Özdemir, şehit ve gazilerin mücadelesini vurgulayarak, şehit ailelerinin en değerli emanet olduğunu belirtti. Ayrıca, Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu okul ziyaretinde bulundu ve Edirne gezisi düzenlendi.

  • Muğla'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    14:35 Muğla'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri İçin Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili seçim güvenliği toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesi için alınan tedbirler ve yapılacak planlamalar görüşüldü. Ayrıca, seçim günü sandıkların güvenli bir şekilde taşınması, oy verme işleminin zamanında başlaması ve seçim sonrasında sandıkların il ve ilçe seçim kurullarına ulaştırılması için gereken önlemler alındı. Toplantıda ayrıca, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler, personel sayısı, elektrik arızalarının önlenmesi, iletişim ve sosyal medya üzerinden yapılabilecek dezenformasyonun önlenmesi gibi konular da ele alındı.

  • Malatya'da Zincirleme Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı
    14:35 Malatya'da Zincirleme Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı

    Malatya-Elazığ Karayolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında tırın altına giren araçta bulunan bir kişi yaralandı. Kazada, kamyonun arkadan çarptığı otomobilin ardından gelen başka bir otomobil de zincirleme kaza meydana geldi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Trafik akışı kısa süreliğine kontrollü sağlanırken, yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

  • A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı Dünya Şampiyonası 2. Klasman B Grubu Maçlarının Kadrosu Belli Oldu
    14:35 A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı Dünya Şampiyonası 2. Klasman B Grubu Maçlarının Kadrosu Belli Oldu

    Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, A Milli Kadın Buz Hokeyi Takımı'nın Dünya Şampiyonası 2. Klasman B Grubu maçlarının kadrosu belirlendi. Maçlar, 1-7 Nisan tarihleri arasında İstanbul Zeytinburnu Buz Adası'nda gerçekleştirilecek. Takım kadrosunda 22 oyuncu yer alacak.

  • İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesi, Dünya Yetimler Günü'nde çocuklara hediyeler verdi
    14:34 İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesi, Dünya Yetimler Günü'nde çocuklara hediyeler verdi

    İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenledikleri iftar programında yaklaşık 2 bin yetim çocuğa çeşitli hediyeler takdim etti. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 2013'te ramazanın 15. gününü Dünya Yetimler Günü olarak belirlemesinin ardından, üye ülkelerde yetimlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İstanbul Müftüsü ve TDV İstanbul Şube Başkanı Safi Arpaguş, programda katılımcılara ve hayırseverlere teşekkür etti.

  • Adıyaman Halk Eğitim Merkezi'nden Gazze'ye bebek zıbınları
    14:34 Adıyaman Halk Eğitim Merkezi'nden Gazze'ye bebek zıbınları

    Adıyaman Halk Eğitim Merkezi tarafından üretilen 10 bin bebek zıbın takımı Gazze'ye gönderilmek üzere Mersin'e doğru yola çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Adıyaman'da dikilen zıbınlar, Gazze'deki ihtiyaç sahibi bebeklere ulaştırılmak üzere Mersin Havalimanı'na dualarla gönderildi.

  • AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: 'Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil'
    14:33 AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: 'Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil'

    AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, saha çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Taşkın, hükümetin desteği olmadan belediyelerin bu enkazı kaldırma durumunun mümkün olmadığını belirtti.


Advertisement