Otoyolun Geçtiği Mahallede Köprü Sevinci - Son Dakika
Güncel

Otoyolun Geçtiği Mahallede Köprü Sevinci

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Harmanlı Mahallesi yakınından geçen İstanbul-İzmir otoyolu çalışmaları nedeniyle bir süredir kullanılamayan mahalle yoluna yapılan köprünün açılışı gerçekleştirildi.

12.07.2018 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Harmanlı Mahallesi yakınından geçen İstanbul- İzmir otoyolu çalışmaları nedeniyle bir süredir kullanılamayan mahalle yoluna yapılan köprünün açılışı gerçekleştirildi.

Kurban kesiminin ardından yapılan dualarla gerçekleşen açılışa, Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İstanbul-İzmir otoyolu yüklenici firma yetkilisi İlhan Zor, Harmanlı Muhtarı Erdem Çolak ve vatandaşlar katıldı.

Karacabey Kaymakamı Yolcu, otoyol projesinin çok büyük olduğunu vurgulayarak, "Allah vatanımıza, memleketimize ve devletimize hayırlı etsin. İnşallah kazasız ve belasız bir şekilde bu projeyi bitirir ve vatandaşlarımızın hizmetine sokarız." diye konuştu.

Belediye Başkanı Özkan ise, otoyol projesinin kırsal mahallelere değer kattığını belirterek, kullanıma açılan köprünün hayırlı olmasını diledi.

Açılışın ardından vatandaşlara lokma ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otoyolun Geçtiği Mahallede Köprü Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement