Otso ile İle Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Otso ile İle Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Otso ile İle Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) ile Vakıfbank arasında kredi protokolü imzalandı.

09.10.2013 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) ile Vakıfbank arasında kredi protokolü imzalandı.

OTSO binasında gerçekleştirilen imza törenine, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Nasuhbeyoğlu ve Bekir Erbaş, üyeler Ahmet Kazanfer Yılmaz, Aşkın Baş, Bilal Azaklı, İlyas Yalçın, Recep Çiçek, Seyfi Sarı, Şenol Kır Banka Temsilcileri olarak, Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Yusuf Öztürk, Altınordu Şube Müdürü Berkim Çokzaman, Karadeniz Bölge Krediler Müdürü Ercan Çelik, Ordu Şube Müdürü Kazım Hakan Mutlu katıldı.

Ordu TSO üyelerinin ihtiyaç duydukları ve talep etmeleri halinde kısa, orta, uzun vadeli nakdi ve gayri nakdi kredi ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kredi protokolü Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Nasuhbeyoğlu, Vakıflar Bankası Bölge Müdürü Yusuf Öztürk, Altınordu Şube Müdürü Berkim Çokzaman arasında imzalandı.

Protokol töreninde başkan Servet Şahin, söz konusu protokol ile, üyelerinin Vakıfbank'ın nakit işletme kredileri, ihracatçıya yönelik destek kredisi, yatırım kredileri, AYB kaynaklı Kredi, Gayri Nakti Kredi imkanlarından faydalanma imkanı ve yine uygun koşullarda diğer bankacılık hizmetlerinden de yararlanma fırsatı sağladıklarını dile getirdi.

Vakıfbank Altınordu Şube Müdürü Berkim Çokzama ise, "Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve yönetimine ayrıca Oda meclisine teşekkür ediyorum. Bu anlaşma çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel imkanlarda sunacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otso ile İle Vakıfbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement