Ouija House Filmi - Son Dakika
Sinema

Ouija House Filmi

Ouija House Filmi

Ouija House filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Ouija House filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

03.12.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samantha, maddî anlamda zor günler geçiren annesine destek olmaya çalışan bir üniversite öğrencisidir. Genç kız bu ideali için hazırladığı kitap projesi ile ilgili araştırma yapmak için karanlık geçmişe sahip bir eve gitmeyi planlar. Annesi, kızının bu eve gitmesine karşı çıksa da, Samantha arkadaşlarıyla birlikte gizemli eve gider. Başlarda her şey yolundadır. Fakat gece ruh tahtasıyla oyun oynamaya karar veren ekip, farkında olmadan şeytani bir varlığı eve çağırır. Samantha ve arkadaşları artık kendilerine musallat olan varlıktan kurtulup hayatta kalmak zorundadırlar.

Yönetmen: Ben Demaree

Senaryo: Justin Hawkins, Jeff Miller

Oyuncular: Mischa Barton, Tara Reid, Carly Schroeder, Dee Wallace, Chris Mulkey, Mark Grossman, Grace Demarco, Derrick A. King, Justin Hawkins, Tiffany Shepis , Nathaniel Meek, Kris Holmes, Nicole Holland, Avery Austin, Suzanne Riley-Whyte, Shannon Sauceda, Sarah French, Eva Hamilton, Erin K Clark, Susan Slaughter, Katarina Metcalf, Brian Nagel, Jessyca Nagel, Brooklynn Jayde Nagel, George j. Merino, Felix McNulty

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Ouija House

Yapımcı Firma: ITN Films

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 95 dk.

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi: 21.12.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Ouija House Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement