Ovaeymir çocuk parkı açıldı - Son Dakika
Güncel

Ovaeymir çocuk parkı açıldı

Ovaeymir çocuk parkı açıldı

Efeler Belediyesi tarafından yapılan Ovaeymir Çocuk Parkı hizmete açıldı.

04.04.2021 10:54  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi tarafından yapılan Ovaeymir Çocuk Parkı hizmete açıldı.

Ovaeymir Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan çocuk parkı, korona virüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle açıldı. Başkan Atay, açılış törenine katılan çok fazla çocuk ve kadın vatandaşlarla birlikte Ovaeymir Çocuk Parkı'nın açılış kurdelesini kesti. Park açılışının ardından Ovaeymirli çocuklar, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile birlikte parkta keyifli dakikalar geçirdi.

Çocuk parkı açılış töreninde konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Sizler benim yanımda olduğunuz sürece hiç kimse size yapacağım hizmetleri engelleyemez." diyerek şu açıklamalarda bulundu: "Belediye başkanlığının en güzel tarafı yaptığınız hizmetin karşılığında; kadınların, çocukların, vatandaşlarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek. Efeler halkımızın yüzünün güldüğünü gördükçe, inanın yaptığımız işten çok büyük zevk alıyoruz. Bugün de böyle bir gün; görevimi layıkıyla yapmanın mutluluğunu yaşadığım bir gün. Ovaeymir halkının bu parklardan çok daha fazlasını hak ettiğine inanıyorum. Eşit olmalıyız, barış içinde ve kardeşçe yaşamalıyız. Bunu gerçekleştirecek anlayış bizlerde var. Bundan sonra da hep birlikte barış içinde, kardeşçe yaşayacağız." - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ovaeymir çocuk parkı açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement