Oy Kullanmaya Ambulansla Gitti - Son Dakika
Güncel

Oy Kullanmaya Ambulansla Gitti

Oy Kullanmaya Ambulansla Gitti

Artvin'de, yürüme güçlüğü çeken kalp hastası 85 yaşındaki Recep Aksakal ambulansla evinden alınarak oy kullanacağı okula götürüldü.

10.08.2014 11:24  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkeze bağlı Hastane Caddesi'nde ikamet eden Recep Aksakal, Artvin Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekiplerince sedye yardımıyla evinden alındı.

Ambulansla Çamlık Mahallesi'ndeki Vakıfbank İlkokulu'na götürülen Aksakal, sağlık personelince cumhurbaşkanı seçimi için oy kullanacağı 1003 nolu sandığın bulunduğu kata çıkartıldı. Aksakal, oyunu kullandıktan sonra ambulansla evine götürüldü.

Aksakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, "Oy kullanmaya hak kazandığım günden beri genel ve yerel seçimlerde her zaman sandığa gittim" dedi.

Yaklaşık 6 ay önce kalp krizi geçirdiğini ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde ameliyat olduğunu ifade eden Aksakal şunları söyledi:

"Daha sonra Artvin'e geldim. 6 aydır evimde yatıyorum. Yürümekte çok zorlanıyorum, evimden dışarı çıkamıyorum. Cumhurbaşkanı seçimi için sağlık ekipleri sabah eşim ve beni, evimden alıp oy kullanacağım okula götürdü. Bizi ambulansla evden aldılar ve tekrar eve bırakıyorlar. Buna vesile olanlara teşekkür ediyorum. Çok güzel bir uygulama, çok memnun olduk. Vatandaşlık görevimi yerime getirmeme yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin."

Oy kullanacağı Vakıfbank Okuluna getirildi. Görevliler sedye ile hastayı oy kullanacağı salona götürdü. Oyunu kullanan hasta tekrar ambulansla evinde götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oy Kullanmaya Ambulansla Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement