Oy Kullanmaya Tekerlekli Sandalyeyle Geldiler - Son Dakika
Güncel

Oy Kullanmaya Tekerlekli Sandalyeyle Geldiler

KOCAELİ'de, engelli seçmenler yakınlarının yardımı ile tekerlekli sandalyeleri ile okullara gelerek oylarını kullandı.

24.06.2018 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ'de, engelli seçmenler yakınlarının yardımı ile tekerlekli sandalyeleri ile okullara gelerek oylarını kullandı.

Kocaeli'de, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için vatandaşlar sandık başına gitti. Sara hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu çeken Metin Gül (53), oyunu kullanmak üzere İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geldi. Akrabalarının yardımıyla tekerlekli sandalye ile oyunu kullanacağı okulun zemin katındaki 1082 numaralı sandığa giden Metin Gül, oyunu kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade eden Metin Gül, yapılan bu seçimin vatana ve millete hayırlı olmasını diledi.

Kartepe ilçesinde ise Burdur'da maden ocağında göçük altında kalması sonucu belden aşağısı felç olan Alattin Cıda (49) ile bacaklarındaki kireçlenme olan Muhammet Avcı (82) tekerlekli sandalyeleri ile 17 Ağustos Ortaokulu'na gelerek oylarını kullandı.

Darıca ilçesinde geçen hafta geçirdiği iş kazası nedeniyle ayağına platin takılan Yusuf Meral (40), 112 Acil ekibi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi Yalçın Sokak'ta bulunan evinden sedye ile alınarak Mehmet Akif İlkokulu'na götürüldü. Yusuf Meral oyunu kullandıktan sonra yeniden ambulansla evine bırakıldı. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oy Kullanmaya Tekerlekli Sandalyeyle Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement