Öykü Gürman en büyük hayalim sinema filmi - Son Dakika
Magazin

Öykü Gürman en büyük hayalim sinema filmi

Öykü Gürman en büyük hayalim sinema filmi

Son dönemde oynadığı dizide sergilediği oyunculuk performansı ile de adından sıkça bahsettiren Öykü Gürman, Nr1 Turl radyo tv ortak yayınında Kadir Çetin'in canlı yayında konuğu oldu

27.08.2020 10:54  Güncelleme: 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız Tilbe imzalı son şarkısı 'Yine Sevenler Sever' ile dijital dünya listelerinde zirveye yerleşen Gürman, en büyük hayalini açıkladı. Müzikte yakaladığı haklı başarının yanına oyunculuğu da ekleyen Gürman, en büyük hayalinin kaliteli bir sinema filminde oynayarak, ününün ülke dışında festivallerde anılması hatta ödül bile almak olduğunu açıkladı. Yeni dönem için gelen dizi tekliflerini değerlendiren Gürman, ulusal bir kanalda öğlen kuşağında program sunma teklifini kabul etti.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Öykü Gürman en büyük hayalim sinema filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı
    09:51 Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı

    Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu rolünü oynayan Hayal Garip, eski sevgilisi Serkan K.'dan şiddet gördüğünü itiraf etti. 2 çocuk annesi oyuncu, "Hakaret, iftira ve dayak. Aylar süren döngüden güç bela çıktım. Bugün davamız var" dedi.

  • Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi
    08:11 Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi

    Uzun yıllardır sanat dünyasında yer alan başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, emekli oldu. Alacağı maaşı beğenmeyen Tilbe, ''Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?'' dedi.

  • Aldığı kremlerden istediği etkiyi göremeyen Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
    07:49 Aldığı kremlerden istediği etkiyi göremeyen Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti

    Bir dönem ekranların aranılan yüzü olan son yıllarda değişimiyle sık sık adından söz ettiren Kuşum Aydın, yüzüne aldığı bakım kremleri istediği etkiyi vermeyince "Param bitti" diyerek isyan etti.

  • Halkbank Voleybol Takımı'nın oyuncusu Mert Matic, İrem Yaman'a evlilik teklif etti
    20:57 Halkbank Voleybol Takımı'nın oyuncusu Mert Matic, İrem Yaman'a evlilik teklif etti

    Halkbank Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Mert Matic, AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley finali sonrası eski milli tekvandocu İrem Yaman'a evlenme teklifinde bulundu. İrem Yaman'ın teklifi kabul etmesiyle çift mutluluklarını kutladı.

  • Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama
    16:34 Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

    Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin kanaması geçiren Kadir İnanır'ın doktoru, başarılı bir operasyon sonrası sağlık durumunun daha iyi olduğunu belirtti. İlk zamanlarda tam bir felç tablosu olan İnanır'ın konuşmasında bir sıkıntı olmayacağı gözlemleniyor.

  • Erkan Petekkaya'nın babası vefat etti
    16:34 Erkan Petekkaya'nın babası vefat etti

    Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından babasının vefat ettiğini duyurdu. Cenaze namazı yarın öğlen namazında kılınacak ve Görele mezarlığına defnedilecek. Oyuncunun paylaşımına birçok ünlü isimden taziye mesajları geldi.

  • Kadir İnanır hastanede uyandırıldı
    15:53 Kadir İnanır hastanede uyandırıldı

    Beynine pıhtı atması sonucu hastanede tedavisine devam edilen oyuncu Kadir İnanır doktorlar tarafından uyandırıldı. Durumu daha iyiye giden İnanır'ın konuşması için henüz erken olsa da iletişimle cevap verdiği belirtildi.

  • Kadir İnanır Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor
    15:35 Kadir İnanır Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor

    Sanatçı Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde rahatsızlanarak yoğun bakıma alındı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın tedavisinin devam ettiğini ve sonuçların olumlu olduğunu açıkladı. İnanır'ın bilinci açık ve motor hareketleri iyi. Tedavi süreci temkinli bir şekilde ilerliyor ve konuşma süreci için bekleniyor.

  • Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem
    15:30 Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem

    Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, Haberler.com stüdyosunda yaptığı açıklamada, hayatına girecek erkeğin ekonomik durumunun kendisine denk olması gerektiğini söyledi. Gizem Tuncer, "Zengin biri gelip kendi cebine para koyamaz, herkes kendine yetebilmeli" dedi.

  • Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay için 'İktidar yanlısı' eleştirilerine tepki gösterdi: İstese Cumhurbaşkanı olurdu
    15:14 Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay için 'İktidar yanlısı' eleştirilerine tepki gösterdi: İstese Cumhurbaşkanı olurdu

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'a şarkı besteleyen Orhan Gencebay, dün akşam Kurum'un düzenlediği bir iftar yemeğinde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Gencebay'ın eşi Sevim Emre, yaptığı açıklamada, 'Eşim siyaset üstü bir kişilik. İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu. Köpekler havlasın boş verelim.' ifadelerini kullandı. Görüntüler sonrasında Gencebay'a 'iktidar yanlısı' eleştirileri geldi.

  • İranlı oyuncu nişanlısını öldüresiye dövdü
    14:37 İranlı oyuncu nişanlısını öldüresiye dövdü

    İran kökenli oyuncu Mike Shouhed'ın eski nişanlısı Paulina Ben-Cohen'e yönelik şiddet içeren anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni olan Paulina, nişanlısı tarafından uğradığı şiddet sonrası hukuki yollara başvurdu.

  • Türk Filmi Mori, Almanya'da Yarışacak
    14:36 Türk Filmi Mori, Almanya'da Yarışacak

    Bu yıl Almanya'nın Oberhausen şehrinde düzenlenecek olan kısa film festivalinde Türkiye'den finale kalan tek film olan Mori, En İyi Kısa Film Ödülü için yarışacak. Yakup Tekintangaç'ın yönettiği film, bir kız çocuğunun okula yeni gelen öğretmeni babası zannederek onu ikna etme çabasını anlatıyor. Filmin başrolünde Hayrünisa Akbaş yer alırken, profesyonel oyuncular da rol aldı. Mori, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı tarafından destekleniyor ve haziran ayında Asya kıtasının en büyük festivallerinden birinde prömiyer yapacak.


Advertisement