Oylum Talu Öğrencilere Ders Veriyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Oylum Talu Öğrencilere Ders Veriyor

Oylum Talu Öğrencilere Ders Veriyor

Ekranların sevilen yüzü Oylum Talu Doğa Koleji'nde İnsan Kaynakları dersi veriyor.

31.10.2012 13:28  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa Anadolu Liseleri'nin özgün eğitim modeli – t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında oluşturulan özel bir programla, alanında uzman isimler farklı konularda derse girerek öğrencilerle buluşuyor. Ekranların sevilen yüzü Oylum Talu t-MBA kapsamında Bahçeşehir Doğa Koleji'nde haftada altı saat öğrencilerle bir araya gelerek İnsan Kaynakları dersi veriyor.

Oylum Talu, özgün eğitim modeli ile öğrencilerini geleceğin liderleri olarak yetiştiren Doğa Koleji'nin t-MBA Eğitim Modeli kapsamında, Bahçeşehir kampüsünde İnsan Kaynakları dersine giriyor. Öğrencilerle haftada altı saat bir araya gelen Oylum Talu, Doğa Anadolu Liseleri'nde uygulanan ve Doğa'ya özgü bir eğitim modeli olan t-MBA'in, geleceğin lider ve yöneticilerini yetiştirdiğini ve böyle bir programa yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Oylum Talu: "Doğa Koleji'nin pırıl pırıl öğrencileriyle bir arada olmak çok heyecan verici" dedi.

FARKLI KONULARDA HAFTADA İKİ SAAT T-MBA EĞİTİMİ ALIYORLAR

Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatı ile uyumlu olan t-MBA modelinde öğrenciler, temel bilgi ve deneyimleri kazanmak üzere ders, seminer, proje ve stajlardan oluşan bütünleşik bir eğitim alıyor. Doğa gençleri t-MBA Modelinde lise dönemi boyunca haftada iki saat t-MBA dersleri alıyor. Dersler; Ekonomi, Pazarlama, Para Yönetimi, Girişimcilik, İnsan Kaynakları, Uluslararası İlişkiler ve AB İlişkileri, Yönetim ve Organizasyon, Ticaret Hukuku, Değişim Mühendisliği, Veri Madenciliği başlıklarından oluşuyor. t-MBA seminerleri ise öğrencilerin kendilerine rol model olarak seçtikleri isimlerle bir araya gelmesini sağlayan keyifli buluşmalardan oluşuyor.

GELECEĞİN İŞ LİDERLERİ BU PROGRAMLA YETİŞİYOR

Lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olan t-MBA sadece Doğa Koleji Liseleri'nde uygulanan özgün bir program. Londra Ticaret ve Sanayi Odası'ndan onaylı t-MBA Eğitim Modeli kapsamında yarının gençleri akademik, sosyal, sanatsal ve sportif hayata donanımlı bir şekilde hazırlanırken iş dünyası ve kariyer yolları konusunda da bilinçleniyor. Sene sonunda ders, tez ve stajlarında başarı göstere gençler uluslararası akreditasyonlu bir diploma almaya hak kazanıyorlar. Her sene Lütfi Kırdar Kongre merkezinde dünyanın en büyük amfi dersi olarak tanımlanan, iş dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen t-MBA Zirvesi bu yıl altıncı kez düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Oylum Talu Öğrencilere Ders Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement