Oyumuzu Kim Pazarlamışsa Gereği Yapılır Hesabı Görülür - Son Dakika
Güncel

Oyumuzu Kim Pazarlamışsa Gereği Yapılır Hesabı Görülür

Oyumuzu Kim Pazarlamışsa Gereği Yapılır Hesabı Görülür

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan seçim sonrası gerçekleştirdiği istişare toplantılarını İzmit teşkilatıyla noktaladı.

28.04.2014 11:46  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan seçim sonrası gerçekleştirdiği istişare toplantılarını İzmit teşkilatıyla noktaladı. Seçim öncesi "İzmit'de Sefa Sirmen'e Büyükşehirde Saffet Sancaklı'ya" oy verilsin yönünde çalışma yaptığı iddia edilen bazı partililer için gereğinin yapılacağını söyledi.

SİYASETTE BAŞARI KADINLARLA GELİR

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan istişare toplantılarını tamamladı. Türkkan'ın son iki durağı Kandıra ve İzmit'di. Burada da iktidarın alternatifi oldukları söylemini yineleyen Türkkan, Kandıra'da MHP tarihindeki oy rekorunun kırıldığını belirtti. MHP Milletvekili yaklaşan iki seçimde CHP'nin ulusal kanadından oy alabileceklerini ama hedeflerinin sağ kesimin oyları olduğunu ifade etti. Seçimlere kadınların katılımı ne kadar çok olursa başarının o kadar çok olacağını söyleyerek tüm kadınları siyaset yapmaya davet etti.

OYLARIMIZI PAZARLAYANLAR AFFEDİLEMEZ

Kandıra'dan İzmit'e geçen Türkan seçim öncesinde dilden dile dolaşan iddiaları masaya yatırdı. "İzmit'de Sefa Sirmen'e Büyükşehir'de Safet Sancaklı'ya oy verelim" dediği iddia edilen partililere tepki gösterdi. Türkan "Bu partinin oyunu kim pazarlamışsa affedilemez gereği yapılır" mesajı verdi. Türkan ayrıca İzmit Teşkilatına "MHP'yi götürmek istedikleri yere götüremediler, izin vermediniz" diyerek dik duruşlarından ötürü İzmit Teşkilatına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oyumuzu Kim Pazarlamışsa Gereği Yapılır Hesabı Görülür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement