OYUN OYNARKEN DEREYE DÜŞTÜ - Son Dakika
Güncel

OYUN OYNARKEN DEREYE DÜŞTÜ

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, evinin önünde oynarken dereye düşen 13 yaşındaki Kaan Kayhan yaralandı.

17.04.2021 13:53  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, evinin önünde oynarken dereye düşen 13 yaşındaki Kaan Kayhan yaralandı. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kurtarılan ve sağ bacağı kırılan Kayhan, hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında, Karaçulha Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önünde oynayan Kaan Kayhan, bir anda dengesini kaybederek 4 metre yüksekliğindeki Mut Deresi'ne düştü. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk yardım müdahalesinin ardından itfaiye görevlilerince sedyeyle yukarıya taşınan çocuk, hastaneye kaldırıldı. Sağ bacağı kırılan Kaan Kayhan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

OYUN OYNARKEN DEREYE DÜŞTÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel OYUN OYNARKEN DEREYE DÜŞTÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Kırşehir İl Genel Meclisi, Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi
    12:39 Kırşehir İl Genel Meclisi, Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

    Kırşehir İl Genel Meclisi, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanlığı ve katip üyeliği seçimi yapıldı. Bülent Ozan meclis başkanlığına seçildi. Ozan, hizmet çıtasını daha yukarı taşıyacaklarını ve üretim ve istihdam odaklı projeleri hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement