Oyuna Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Oyuna Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi

Oyuna Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi

"Benimle Delirir misin?" adlı iki kişilik oyun, Beylikdüzü halkından büyük ilgi topladı.

22.10.2012 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Benimle Delirir Misin?"

Ünlü tiyatrocular Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı'nın kendilerinin yazıp yönettiği, kadın-erkek ilişkilerine farkı bir pencereden bakan "Benimle Delirir misin?" adlı iki kişilik oyun, Beylikdüzü halkından büyük ilgi topladı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nu dolduran tiyatro severler, her dakikası espri tufanına sahne olan oyunda neşeli dakikalar yaşadı. Sahneden seyirci ile kurdukları diyaloglarla oyuna renk katan ünlü tiyatrocular, performanslarıyla da oyun sonunda ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda katılımcılara teşekkür eden tiyatrocular Bayri ve Yapıcı, ilçede sanata özellikle de tiyatroya olan ilginin kendilerini sevindirdiğini dile getirdi. Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun'a da teşekkür eden ünlü tiyatrocular, Başkan Uzun'un böylesine modern bir tiyatro salonunu tiyatro severlere hediye etmesinden dolayı kendisini kutladı. Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Kaya da ünlü tiyatroculara çiçek verdi ve kendilerini Beylikdüzü'nde yine görmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oyuna Beylikdüzü Halkından Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement