Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı

Sıla'yı dövdüğü iddia edilen ve "Sıla Hanım'ın arkadaşlarıma ve inançlarıma yönelik saygısızlığı nedeniyle ayrıldık." açıklamasıyla tepki çeken Ahmet Kural'ın uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı.

10.03.2019 23:54  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Ahmet Kural'ın uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle çıktığı mahkemenin kararları ortaya çıktı.

İNANÇLARIMA SAYGI GÖSTERMEDİ DEMİŞTİ

Kural savunmasında, "Sıla Hanım'ın arkadaşlarıma ve inançlarıma yönelik saygısızlığı nedeniyle ayrıldık" demişti. Kural'ın ayrılık gerekçesinde "İnanç" faktörünü ileri sürmesi tepki çekti. Kamuoyu Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığı iddialarını ve bu sözlerini tartışırken, Kural'ın uyuşturucu madde kullanmaktan aldığı cezaya ait mahkeme kararı ortaya çıktı.

Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı

10 AYLIK HAPİS CEZASI GÜNDEME GELECEK

Mahkeme kararına göre 2009 yılında üzerinde uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle açılan dava sonucunda Kural hakkında tedavi ve denetimli serbestlik kararı verildi. Fakat Ahmet Kural'ın tedaviye gitmediği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı dosyasını yeniden mahkemeye göndererek 2014 yılında tekrar dava açılmasını istedi. Açılan dava sonucunda Kural kendisini "işim gereği çok yoğun olduğumdan dolayı mahkemenizce verilmiş olan tedavi kararına uyamadım" ifadeleriyle savundu. Mahkeme ise duruşmanın ardından iyi hal indirimi uygulayarak Ahmet Kural'a "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Kural'ın hakkındaki mahkumiyet kararının açıklanmasının geri bırakılmasına hükmedildi. Karara göre, Kural 5 yıl içinde başka bir suçtan ceza alırsa, bu 10 aylık hapis cezası da gündeme gelecek.

Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı
Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı
Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı
Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı
Oyuncu Ahmet Kural\'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Oyuncu Ahmet Kural'ın Uyuşturucu Kullandığı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • nuray: sıla ahmeti bitireceğim dedi ve bitirmeye çalışıyor ben bayanım ahmet kural ve murat cemşir herikisininde hayranıyım yaptıkları televizyon dizisi ve sinemada gösterimde olan bütün flimlerine gittim yine giderim çünkü muhteşemler özel hayatları hiç kimseyi ilgilendirmez saygılarımla 18 2 Yanıtla
  • Dürbünlü: Allah seni cezani verecek ahmet kural denen pismis kelle gibi sırıtan rezil 4 14 Yanıtla
  • ççç: eeee 10 sene önceki mevzu. adam temizlendi belki 14 2 Yanıtla
  • xyz: üstünden "10YIL" geçmiş beee...!!! Ne alakaya maydanoz şimdi? 11 3 Yanıtla
  • max: ekimi serbest ama kullanmak yasak , nerdeyse tüm dünyada serbest , yine geriden geliyoruz , alkol daha zararlı 11 1 Yanıtla
  • ebru : zaten belli adamin mal cektigi 2 10 Yanıtla
  • Fatih: Tv dunyasinin sarkici tayfasinin yuzde 90ni boyle 11 0 Yanıtla
  • 5 yaprak: Sılada muptezel beraber takılıyolardı 8 1 Yanıtla
  • bulk: ne var bende kullanıyom 3 5 Yanıtla Digorlu: ula vırrig hoş bir şey yada doğru bir şey gibi yada övünür gibi ne söylüyorsun. angut 6 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement