Oyuncu Aydemir Akbaş, Galatasaray'ı Bombaladı: Defans Korku Filmi Gibi - Son Dakika
Spor

Oyuncu Aydemir Akbaş, Galatasaray'ı Bombaladı: Defans Korku Filmi Gibi

Fanatik Galatasaraylı sinema oyuncusu Aydemir Akbaş, "Son 4 şampiyonluk tamamiyle tesadüf ve şans. Oynanan futbol rezalet. Galatasaray'ın defans hattı korku filmi gibi." dedi.

22.11.2018 14:08  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın kongre üyesi, sinema oyuncusu Aydemir Akbaş, Sarı-Kırmızılıların gündemine dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Akbaş'ın sözlerinden satırbaşları şöyle;

"Galatasaray'ın son dönemde elde ettiği 4 şampiyonluğa da inanmadım. Galatasaray'ın son 4 şampiyonluğu tamamiyle tesadüf ve şans. Galatasaray geçen sezon şampiyonluk yaşadı fakat oynanan futbol rezaletti. Oynanan maçlarda şut yok! Ben buna takım demiyorum. Bunlar turşu! Bıyığı terlememiş çocukla yenil ama Belhanda'yla yenilme"

"DEFANS HATTI KORKU FİLMİ GİBİ"

Galatasaray'ın genç futbolcusu Ozan Kabak ve defans hattından bahseden Akbaş, "Bizde bir şey var. Her genç oyuncu ilk çıktığında piyasaya 'aslan, kaplan...' Galatasaray'ın defans hattı korku filmi! Ben, Maicon tarzı oyuncuları 10 yıl önce seyrettim. Serdar Aziz her an sakatlanabilir, ambulans kenarda onu bekliyor" ifadelerini kullandı.

"BEĞENDİĞİM FUTBOLCU YOK"

"Ne varsa eskide var. Bugünkü kepazelik. Türkiye'de şu anda beğendiğim futbolcu yok. Dünya futbolunda geçen sezon Hazard'ı çok beğendim. Messi ve Ronaldo'yu kıyaslayamazsınız. İkisi de ayrı bir tarz. Messi virtüoz. Ronaldo'da büyük bir konsantrasyon var. Ronaldo çok çalışkan"

"ESKİDEN OYUNCULAR, YÖNETİCİLERLE KARŞILAŞMAMAK İÇİN KALDIRIM DEĞİŞTİRİRDİ"

"Bir gün rahmetli Metin Oktay'la Beyoğlu'nda yürüyoruz. Bana "Kral! Gel seninle karşıya geçelim" dedi. 'Hayrola' dedim, 'geç geç' dedi. Karşı kaldırıma geçtik "ne oldu?" diye sordum. "Baba Gündüz geliyor" cevabını verdi. Saygıya bak. İmparator, antrenörü Baba Gündüz ile karşılaşmamak için kaldırım değiştiriyor. Önceden futbolcu yönetici ile karşılaşmamak için yolunu değiştiriyordu. Şimdi, yönetici futbolcu ile karşılaşmamak için yolunu değiştiriyor. Şu yöneticilere bak Allah aşkına ya"

(Ajansspor)

Oyuncu Aydemir Akbaş, Galatasaray\'ı Bombaladı: Defans Korku Filmi Gibi

Son Dakika Spor Oyuncu Aydemir Akbaş, Galatasaray'ı Bombaladı: Defans Korku Filmi Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • darbeli matkap: bu adam enson playboy fılmlerındeydı taraftarı boyle takımdan ne beklıyosun 4 16 Yanıtla
  • YAKIŞTINIZ : Böyle rezil bir takıma böyle şarlatan bir taraftar yakışır..:) 5 13 Yanıtla
  • KARGA : KILAVUZU KARGA OLANIN ....BÖYLE REZİL TAKIMA BÖYLE ŞARLATAN GEREKSİZ TARAFTAR YAKIŞIRDI ZATEN..:) 6 10 Yanıtla
  • darbeli matkap: feto elını bıraktı cınconun artık 6 7 Yanıtla
  • VATANDAŞ: TATLISESİN UŞAGI BOŞ KONUŞUYON 3 4 Yanıtla
  • Temel: Fener in şike davası bittimi ? 2 4 Yanıtla
  • : galatasaraya özgü değil aslında anlattıkları. türk futbolunun içler acısı halini anlatmış. maalesef her konuda olduğumuz gibi sporda da 10 20 geriden geliyoruz. ilave olarak 3 büyük istanbul klubü avrupada işi bitmiş emekliliğine ramak kala gelen futbolculara milyon dolarlar vermekten vazgeçsin.. kendimize katar ligi muamelesi yapıyoruz adeta. bırakın şu sırf para için gelip size hiç birşey katmayacak egolular. kendi içinzdeki 18 19 yaşıdakilerle yenilin daha iyi . onları eğitin. ADAM HAKLI 6 0 Yanıtla
  • Feyruz akbas : Sen galatasaray dusmanisin biz eski dursun ozbegi istemiyoruz sen istiyorsan asil sana yaziklar olsun aydemir akbas dursu ozbek uefada ceza yapti bize mustafa cengiz ise uefa cezayi bile kaldirdi sen once ne olduklari doğru söyleyin o zamab konus 3 2 Yanıtla
  • vatansever: Aydemir abi doğru söylemiş 5 0 Yanıtla
  • ?: Bence korku degil komedi filmi gibi 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement