Oyuncu Cüneyt Türel'e Veda - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Cüneyt Türel'e Veda

Oyuncu Cüneyt Türel\'e Veda

Tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybeden oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Cüneyt Türel son yolculuğuna uğurlandı.

03.05.2012 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybeden oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Cüneyt Türel son yolculuğuna uğurlandı.

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenin ardından Türel'in Türk bayrağına sarılı tabutu Teşvikiye Camii'ne getirildi. Burada düzenlenen törene Türel'in hayat arkadaşı Tilbe Saran, kızı Elif Türel eski eşi Nükhet Turhan Türel, ağabeyi Metin Türel ile CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, esk i CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Yıldız Kenter, Tülin Oral, Güler Ökten, Kadir İnanır, Selçuk Yöntem, Erkan Can, Tarık Akan, Mustafa Alabora, Mehmet Ali Alabora, Cem Davran, Sümer Ezgü, Pınar

Altuğ ve Gülriz Suriri gibi ünlü isimler katıldı.

Üzgün olduğu gözlenen Erkan Can, "Ruhu şad olsun. Çok üzgünüz. Hocamız, öğretmenimiz" dedi.

Usta oyuncu Kadir İnanır ise "Çok sevdiğimiz, çok saydığımız büyük bir sanatçı, güzel bir sanatçıydı. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Oyuncu Selçuk Yöntem de, "Cüneyt Türel'i çok özleyeceğiz. Çok üzgünüz. Adam gibi adamdı" dedi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Türel'in cenazesi alkışlar eşliğinde cenaze aracına taşınarak, toprağa verilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oyuncu Cüneyt Türel'e Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement