Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden neden ayrıldığını anlattı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden neden ayrıldığını anlattı

Geçtiğimiz gün üniversite öğrencileriyle bir araya gelen oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden ayrılmasıyla ilgili olarak "Artık farklı işlere yönelmem gerektiğini hissettim" dedi.

08.01.2020 11:21  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta oyuncu ve senarist Ercan Kesal, Üsküdar Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Büyük bir ilgiyle izlenen Çukur dizisinin kadrosunda ayrılan Kesal, bu ayrılığın nedenini de anlattı.

"KAYIPLARIM BANA ÇOK ŞEY KATTI"

Öğrencilere yıllardır tecrübe ettiği konulardan bahseden Ercan Kesal, "Kaybetmekten, yaralanmaktan korkmayın çünkü onlar size tecrübe katacak. Benim de kayıplarım oldu ama bana çok şey kattı" dedi.

Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden neden ayrıldığını anlattı

"FARKLI İŞLERE YÖNELMEM GEREKTİĞİNİ HİSSETTİM"

Dizilerin uzun sürelerinden şikayet eden Ercan Kesal, Çukur dizisinden ayrılmasıyla ilgili de şunları söyledi: "Benim diziden ayrılma sebebim dizinin süresi değildi, senaryosunu sevdim ve kabul ettim. İki sezon sette bulundum, farklı şeyler de öğrendim ama ayrılma sebebim farklıydı. Artık farklı işlere yönelmem gerektiğini hissettim. Şu an çok önemli bir yönetmenle sanat filmi için çekimlerimiz devam ediyor."

Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden neden ayrıldığını anlattı

Son Dakika Magazin Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden neden ayrıldığını anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • LAZOĞLU: ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BÜYÜK USTA 9 5 Yanıtla
  • Onur: ercan kesal hayatının tümünde yere ayağını basa basa ilerlemiş,hayatın zorlu katmanlarında yoğurulmuş,karakteri eğitimi işine olan saygısı ve yetişme şekliyle bu toplumun yetiştirdiği en değerli sanatçılardandır.El üstünde tutulması gerekli.zira nesli tükenmek üzere olanlardandır. 5 3 Yanıtla
  • gs: gercekten cok basarili yolunuz acik olsun durusunuzu cok begeniyoruz 2 2 Yanıtla
  • Meydan: Para para para 1 0 Yanıtla
  • Abuzer kıl kadayıf : Pek senin TV de ortaya koyduğun rolde sen insanlara nelere kayıp etirdigini biliyormusun şimdi kalkmış ahkam kesersen. Okumuşsun doktorsun iyi bir insan olabilirsin büründügünüz figürlere başkalarında bürünmek istiyor.derler ya hani İşte burası çok önemli EGİTİM ÇOK ÖNEMLİ. 1 0 Yanıtla
  • Sanatsal: Hımmm kulağa hoş geliyor 0 1 Yanıtla
  • Ahmet kurt: Sanat filmi nasıl oluyor 0 0 Yanıtla

Advertisement