Oyuncu Ferhat Gündoğdu'nun Eşi, Hapla Bayıltılıp Kaçırılmış - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Ferhat Gündoğdu'nun Eşi, Hapla Bayıltılıp Kaçırılmış

Oyuncu Ferhat Gündoğdu\'nun Eşi, Hapla Bayıltılıp Kaçırılmış

Evi terk edip Adana'ya giden eşi Zeynep Gündoğdu'yu, iddiaya göre, dövüp el ve ayaklarını koli bandıyla bağlayıp ciple İstanbul'a götürürken, Aksaray'da polis tarafından yakalanan sinema oyuncusu ve yapımcı Ferhat Gündoğdu ile yanında bulunan 3 kişi bugün adliyeye sevk edildi.

16.12.2011 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evi terk edip Adana'ya giden eşi Zeynep Gündoğdu'yu, iddiaya göre, dövüp el ve ayaklarını koli bandıyla bağlayıp ciple İstanbul'a götürürken, Aksaray'da polis tarafından yakalanan sinema oyuncusu ve yapımcı Ferhat Gündoğdu ile yanında bulunan 3 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Bayıltılarak kaçırıldığını öne süren Zeynep Gündoğdu, ifadesinde eşinin evden dışarıya çıkarmayıp sürekli baskı uyguladığı ve baskılara dayanamayıp Adana'ya akrabaranın yanına kaçtığını, fakat eşinin akrabalarını tehdit etmesi üzerine akrabaları tarafından verilen hapla bayıltıldıktan sonra eşi ve adamlarının İstanbul'a kaçırmak istediğini iddia ettiği öğrenildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Akasaray- Adana karayolu kent merkezi girişinde rutin güvenlik kontrolü yaptığı sırada 34 MPS 50 plakalı bir cipi durdurdu. Bu sırada cip içinde Kurtarın beni kaçırıyorlar diyen bir kadının sesi duyuldu. Hemen cipe yönelen polis, kadının el ve ayaklarını koli bandıyla bağlı olduğunu gördü. Polisler, kimlik kontrolünde cipte bulunanların sinema sanatçısı ve yapımcı 42 yaşındaki Ferhat Gündoğdu, eşi 34 yaşındaki Zeynep Gündoğdu, 23 yaşındaki Yıldırım İ., 49 yaşındaki İsmet Y. ve 28 yaşındaki Adem Y. olduğunu belirledi.

El ve ayakları koli bandıyla bağlı olan, vücudunun çeşitli yerlerinde dayak izi bulunan Zeynep Gündoğdu, eşi Ferhan Gündoğdu'nun kendisini döverek ellerini ve ayaklarını bağlayıp İstanbul'a kaçırdığını söyledi. Bunun üzerine sanatçı Ferhat Gündoğdu ile yanındaki Yıldırım İ., İsmet Y. ve Adem Y. gözaltına alındı.

Yapılan sağlık kontrolünde Zeynep Gündoğdu'nun dayağa bağlı olarak yüzünde, el ve ayaklarında ise koli bandıyla bağlandığı için doku zedelenmeleri saptandı.

'EVDEN ÇIKARTMIYOR'

15 yaşında evlendiğini belirten 3 çocuk annesi Zeynep Gündoğdu'nun polise verdiği ilk ifadesinde, Ferhat bana sürekli baskı yapıyor. Evden dışarı çıraktmıyor. Sadece doğumumda ve düğünde dışarı çıktım. Onun dışında hiçbir yere çıkartmıyor. Bende baskılara dayanamadım ve Adana'daki akrabalarım Y.S. ve H.S.'nin yanına kaçtım. Ferhat akrabalarımı aramış, onları ölümle tehdit etmiş. Beni ilaçla bayıltmalarını söylemiş. Onlarda tehdit sonucu beni hapla bayıttılar. Bayıldıktan sonra da Ferhat ve adamları almış beni. İstanbul'a götürürken yolda kendime geldim. Tepki gösterincede dövüp, el ve ayaklarımı bağladılar. şeklinde iddialarda bulunduğu öğrenildi.

Olayı akrabalarınında doğruladığı, Zeynep Gündoğdu'nun da ifadesi alındıktan sonra dün gece Adana'dan gelen akrabalarına teslim edildiği belirtildi.

'BEN HAP VERDİTMEDİM'

Suçlamaları kabul etmeyen sanatçı Ferhat Gündoğdu'nun ise, ifadesinde, Ben hap verditmedim. Eve gittim. Onlarda bana eşimi teslim etti. Bende aldım İstanbul'a götürüyordum. Ne dayak attıp, ne de zorla kaçırdım. Tamamen yanlış anlaşılma. Sadece tartıştık.dediği öğrenildi.

Ferhat Gündoğdu ve yanında bulunan 3 kişi, yapılan sorgulamanın ardından 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncu Ferhat Gündoğdu'nun Eşi, Hapla Bayıltılıp Kaçırılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement