Oyuncu Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu

Güzel oyuncu Gökçe Akyıldız, ilk bölümüyle binlerce kişiyi kendine hayran bırakan Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu.

23.09.2019 09:56  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savant sendromlu deha bir doktorun hikayesi anlatılan Mucize Doktor, yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicileri ekrana kilitledi. Yeni bölümü için gün sayılan diziye başarılı oyuncu Gökçe Akyıldız dahil oldu.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Son olarak bir döneme damga vuran Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan ve sonrasında ilk bebeğini kucağına aldığı için kariyerine bir süre ara veren Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisine dahil oldu. Akyıldız dizide Ada adında hasta bir kıza hayat verecek.

Oyuncu Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 yılında Sinop Ayancık'ta dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayatına 2002 yapımı olan Sırlar Dünyası/Sır Kapısı ile adım attı. Çınaraltı, Büyümüşte Küçülmüş, Sahra, Beşinci Boyut, Ezo Gelin ve Büyük Buluşma gibi benzeri yapımlarda yer alan oyuncu Parmaklıklar Ardında ve Gazi dizilerinde gösterdiği başarıdan sonra Kollama ve Fatih Harbiye gibi önemli yapımlarda yer aldı.

2013 yılında yayınlanan Fatih Harbiye dizisiyle dikkatleri üzerine çeken genç ve güzel oyuncu, 2015 yılında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisiyle geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazandı.

Oyuncu Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu

2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlenen Gökçe Akyıldız'ın bu evlilikten bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Gökçe Akyıldız, 1.64 metre boyunda, 51 kilo ve Akrep burcudur.

Oyuncu Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu

Son Dakika Magazin Oyuncu Gökçe Akyıldız, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • erdal erman amasya: hayırlı olsun 1.bölümden itibaren çok ama çok severek ve beğenerek izliyorum 14 2 Yanıtla
  • TOSBA: Hepsi Amerika'nın oyunu 3 8 Yanıtla
  • Realist: Gençlere,çocuklara iyi örnek olan dizilere destek olmak gerek. 9 0 Yanıtla 38000: Maalesef konusu güzel fakat yine de türk aile yapısını bozacak bir takım olumsuz örnekler görmek mümkün. 1 2
  • vay: heryerde herşeyde zam 7 0 Yanıtla
  • şeker: bende diyodum ne eksikti... 3 4 Yanıtla
  • Boz Ayı: REYTING nedir? Bir bilen var mi? 2 4 Yanıtla AYI AVCISI: elinin altında pc var bak oku ayılarda yazma var okuma YOKMU YOKSA NENDEN SORUYOSUN :))) 1 2
  • Boz Ayı: Ayaklar bas oldu, islam dunyasi Emine ye kaldi. 2 3 Yanıtla
  • Salih Kara: Severek izliyordum ta ki netflix de aslını görene dek. 2013 kore yapımı good doctor'dan bire bir alıntı. Bekleyemenler icin 20 bölümlük diziyi oradan seyredebilir. Bir an bizde de iyi senorya yazarlarının olduğu düşünme gafletine düşmüştüm ama malesef.... 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement