Oyuncu Halit Arslan, Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Halit Arslan, Bıçaklanarak Öldürüldü

Oyuncu Halit Arslan, Bıçaklanarak Öldürüldü

Oyunculuk ve modellik yapan Halit Arslan (24), yaşadığı güvenlikli sitede çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

06.05.2013 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunculuk ve modellik yapan Halit Arslan (24), yaşadığı güvenlikli sitede çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü. Genç oyuncunun kardeşi Mehmet Ali Arslan, abisinin ölümünde kavgaya müdahale etmeyen güvenlikçileri sorumlu tuttu. Genç oyuncudan geriye ajanslara gönderdiği görüntüler ve fotoğrafları kaldı.

Edinilen bilgilere göre olay 23 Nisan gecesi Esenyurt'ta güvenlikli bir sitede bulunan evine kız arkadaşı ile birlikte gitti. İddiaya göre asansörde karşılaştığı komşusu Emre S. (23) Arslan'ın kız arkadaşını rahatsız etti. Bunun üzerine tartışan ikili araya girenler tarafından ayrıldı. Aynı günün akşamı, bu kez Emre S. özür dilemek istediğini öne sürerek Arslan'a mesaj gönderdi. Söylenen buluşma yerine giden Halit Arslan, burada Emre S. ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Ağır yaralanan genç oyuncu, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Halit Arslan'ın kardeşi Mehmet Ali Arslan, abisinin ölümünden güvenlikçileri sorumlu tuttu.

Olay günü abisinin kız arkadaşı ile birliket asansörde Emre S. ile karşılaştığını anlatan Halit Arslan, "Orada 'niye baktın' olayı oluyor. Ondan sonra kız arkadaşını bırakıyor ve geri dönüyor. Bir iki saat sonra sitenin içinde buluşuyorlar yine tatsızlık oluyor bir kişi yatıştırıyor. Daha sonra gece 00.30 sıralarında bir ortak arkadaş vasıtasıyla abimi aşağıya çağırıyorlar 'özür dileyeceğiz' diyorlar. Abim oraya gittiğinde tuzakla karşılaşıyor. Önce dövülüyor, sonra bıçaklanıyor. Tabii bütün suç o kişiler ve bu sitenin güvenliğinde. Olayı görüp de müdahale etmemeleri 20 dakiki sonra ambulans gelmesi bir soru işareti. Tabii nasıl kaçıyorlar bu da bir soru işareti. Güvenliğin büyük suçu yüzünde oldu diyebilirim. Adalete sığınıyorum. Bu işin içinde kim varsa cezası çekmesini istiyorum" diye konuştu.

Genç oyuncu Halit Arslan'dan geriye, oyunculuk ajanslarına gönderdiği görüntüleri ve fotoğrafları kaldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oyuncu Halit Arslan, Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement