Oyuncu Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişleri hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişleri hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi

15 Temmuz afişlerindeki karikatür çizimlerinden hoşlanmadığını söyleyen şarkıcı Gökhan Özoğuz, oyuncu Hasan Kaçan'la sosyal medyada birbirine girdi.

15.07.2019 08:12  Güncelleme: 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile oyuncu Hasan Kaçan arasında afiş tartışması yaşandı.

AFİŞLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan bazı afişlere tepki gösterdiği paylaşımında "Bu çizimlerinden nefret ediyorum. Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor. Türk askeri olgunun itibarını zedeler mi diye düşünmeden konması korkunç. Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" dedi.

"SUS GÖKHAN"

Özoğuz'un paylaşımına tepki gösteren oyuncu Hasan Kaçan ise "Çizimlerden değil darbecilerden nefret edeceksin Gökhan! Alçak darbeciler 251 evladımızı şehit etti Gökhan! 251 can toprak altında Gökhan! Büyüklerinden hiç bir şey öğrenmediysen, şehit evinde edeple susulacağını da mı öğrenmedin Gökhan! Bu memleket şehit evi Gökhan! Sus Gökhan!" yorumunu yaptı.

"ASKERİMİZİ YEDİRTMEYİZ"

Bunun üzerine Özoğuz, "Hasan biz senden iyi biliriz vatanı milleti kayıtsız şartsız sevmeyi de, darbeyi nasıl lanetleyeceğimizi de, o geceki 252 tane şehidimizi nasıl yad edeceğimizi de. O afişlerde darbeci askerlerin resimleri olmadığı sürece Türk askerini temsil eder. Askerimizi de yedirtmeyiz" dedi.

Oyuncu Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişleri hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi
Oyuncu Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişleri hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi
Oyuncu Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz\'un 15 Temmuz afişleri hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi

Son Dakika Güncel Oyuncu Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz'un 15 Temmuz afişleri hakkındaki paylaşımına tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • adil: ah hasan ah severdik seni gökhan sana ne diyor sen anlıyon 33 57 Yanıtla
  • isimsiz: bu gökhanın .... 38 43 Yanıtla kahraman: bende :)) 19 23
  • gerçek: ama birisi gelecekte bu olayın örtülmesi için algı operasyonu yapıyor sen 5 sene sonra gör bak gökhan söylemleri nasıl çoğalıyor. zaman haklıyıda haksız yapıyor nedense 40 9 Yanıtla kahraman: inanin aklima gelen. bunun bagli oldugu sapkin tarikattaki seyhi sanki bu kelimeleri söylemiste. bunu duyan gokhan töremesi uzerine bastira bastira teyit ediyor 22 6
  • Digorlu Mahmut : Atatürkün arkasına saklanıp ohhhhh salla gökhan salllaaaa, tipe bak. 13 22 Yanıtla Sarıkamışlı Yiğit: Haklıya haklı diyemediğin sürece fikirlerin Digorun dışına çıkamayacak Mahmut..! 6 1
  • Vatandaş : Yahu sırf imamoglunu destekledi diye niye adamı lince çalışır bu insanlar ayıp adam gayet güzel söylemiş ne var bunda darbeyi yapan askerlerin yüzünü koy oraya zormu değil askeri itibarsizlastirma diyor işte sana 16 17 Yanıtla
  • ali gül: gökhan kime hizmet etiğini söylede rahatla türküçü bozuntusu 22 11 Yanıtla
  • Musa: Bu memleketi savunmak sanamı kaldı Gökhan senin ipini tutanlar memleketi satanlar Allah sizin gibi hainlere fırsat vermesin 12 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu:
    20:06 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu: "5 Yıl Boyunca, Tam 1.019 Teftiş ve İncelemeden Alnımızın Akıyla Çıktık"

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı ‘Faaliyet Raporu Sunumu’nu gerçekleştirdi. Önceki dönem görev süreleri boyunca, belirli kişi ve grupları koruyup, kollama anlayışı içerisinde olmadıklarını, bundan sonra da olmayacaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Ne yaptıysak, hukuk ve dürüstlük içerisinde yaptık. O nedenle, 5 yıl boyunca, tam 1.019 teftiş ve incelemeden alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizin tarihinde, hiçbir belediyeye karşı böylesine bir teftiş dönemi ve teftiş süreci yaşatılmamıştır. Bu bir rekordur” dedi.


Advertisement