Oyuncu Nejat İşler'e Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Nejat İşler'e Ziyaretçi Akını

Oyuncu Nejat İşler\'e Ziyaretçi Akını

Bodrum'da yoğun bakımda tedavi gören Nejat İşler'e sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından ziyaretler sürüyor.

21.01.2014 19:55  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren oyuncu Nejat İşler'e sanatçı ve siyasetçilerin ziyaretleri devam ediyor.

İşler'in tedavi gördüğü hastaneye gelen oyuncular Ayça Bingöl ve Canan Ergüder, sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi alarak, ailesine "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bingöl, İşler'in durumunun iyiye gittiği yönünde bilgi aldıklarını belirterek, " Muğla'da bir oyunumuz var, bu sırada da İşler'i ziyaret ettik. Tedaviye şu an yanıt veriyormuş ve doktorlar basına 12 saatte bir açıklama yapıyormuş. Biz ailesiyle görüştük, onların durumu iyi" ifadesini kullandı.

Bingöl, İşler ile daha önce aynı projede yer alıp almadığına ilişkin soruyu, "Nejat İşler iyileşsin, onunla da oynayacağız inşallah" diyerek yanıtladı.

Hastaneyi ziyaret edenler arasında yer alan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar ise İşler'in Türkiye'de sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu anlatarak, "Ünlü sanatçımıza acil şifalar diliyoruz. Yapacak başka bir şeyimiz yok, elimizden gelen dua etmek. Sağlık durumunun öncekinden biraz daha iyi olduğunu öğrendik. İnşallah iyiye gidiyor. Düzeleceğini umut ediyoruz. Allah'tan ümit kesilmez ama bize verilen bilgi olumlu yönde" şeklinde konuştu.

CHP Muğla Gençlik Kolları üyeleri de İşler'i ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oyuncu Nejat İşler'e Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nurhan kara: günaydın nejat işler bugün senin daha iyi olduğunu hissediyorum. sana evrenden sonsuz şifa sunmasını dilliyorum niyet ediyorum .nejat işler iyileşiyor bedeni ruhu sağlıkla dolu. hayat sana günlerle güllerle mis kokularla gelsin .hoş gelsin sefalarla şifalarla geliyor amin 0 0 Yanıtla

Advertisement