Oyuncu Pamir Pekin, Alkol Kurbanı Oldu! Polisler Bile Hayrete Düştü - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Pamir Pekin, Alkol Kurbanı Oldu! Polisler Bile Hayrete Düştü

"İlişki Durumu Karışık"ta oynayan Pamir Pekin, alkollü araç kullanmaktan 25 gün hapis cezası aldı. 2.86 promil alkollü çıkan oyuncu "Sonuca polisler bile şaşırdı" dedi.

22.02.2016 11:34  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, Beşiktaş Caddesi üzerinde aracı ile seyir halindeyken trafik kontrolü yapan polis ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan Alkol muayenesinde 2.86 promil alkollü olduğu belirtilen Pekin hakkında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldı. Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

"SONUCA POLİSLER BİLE ŞAŞIRDI"

Pekin, ifadesinde şunları söyledi: "Suçlamayı kabul ediyorum. Fakat alkol oranım çok yüksek çıktı. Bu duruma polisler bile şaşırdı. Küçük bir rakı şişesini arkadaşlarla içtik. Bu kadar alkollü olduğumu tahmin etmiyordum. Suç kastım yok." İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen soruşturma sonunda Pekin hakkında, 1.00 promilin üzerinde alkollü olduğu gerekçesiyle 'Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altındayken araç kullanmak' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

25 GÜN HAPİS CEZASINA MAHKUM OLDU

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, oyuncu suçlamayı kabul ederek pişman olduğunu söyledi. Mahkeme, suçun kanıtlandığına karar vererek Pekin'i 55 gün hapis cezasına çarptırdı. İyi hali ve sabıkasız oluşu göz önünde bulundurularak ceza indirildi ve 25 gün hapis cezasına çevrildi. Mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Oyuncu, aynı suçu beş yıl boyunca bir daha işlemezse sicilinden silinecek.

Kaynak: Sabah

Oyuncu Pamir Pekin, Alkol Kurbanı Oldu! Polisler Bile Hayrete Düştü

Son Dakika Magazin Oyuncu Pamir Pekin, Alkol Kurbanı Oldu! Polisler Bile Hayrete Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • ulu: zengine kural yok kardeş ne oluyosa garibana oluyor... 36 3 Yanıtla
  • Türk: Araç alkol kullanmış. Alkollü araç :) 24 4 Yanıtla
  • chp,li: ömür boyu hapis vermelisiniz,,yaninda kirbac cezasida olmali. 7 10 Yanıtla
  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİSİNİN YÜKSEK RANDIMANLI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE TÜRKİYE NİN RUHUNA FATİHA VELADDALİN AMİN BENZİN 5 TL MAZOT KEZA ÖYLE ÇİFTÇİYE DESTEK YERİNE KÖSTEK VAR HAYVANCILIK BİTTİ ET İTHAL TARIM BİTTİ ÇİFÇİ KAZANAMADIĞI ÜRÜNLERİ PARA ETMEDİĞİ İÇİN TARLASINI TAKKESİNİ SATIYOR TERÖR YÜZÜNDEN TURİZM BİTTİ SANAYİCİ FABRİKALARIN KAPISINA KİLİT VURUYOR ESNAF BİTTİ MEMUR BİTTİ İŞÇİ BİTTİ EMEKLİ ZATEN BİTİK BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ BİRDE ORTADOĞU BATAKLIĞINA BATTIK KISACASI MEMLEKETİN RUHUNA FATİHA... 2 12 Yanıtla
  • hilal: İlişki durumu karışıkta kim oynayacak o zaman 4 7 Yanıtla
    vatan: Tüh dert ettiğin şeye bak 16 1
  • Aylin: İçip araba kullanmak arkadasın dizisini cekiyo gerzek gerzek 6 4 Yanıtla
  • A.T: Zıkkım iç InsaAllah bide ünlü olup millete örnek olacak!!!! 7 1 Yanıtla
  • fikret celik: italianla evlenen ermeni 1 6 Yanıtla
  • Göktürk: Yahu abartmayın bi ya. 1 promil ve üzeri çıkınca prosedür gereği polis merkezine teslim edilir. Savcıya bilgi verilir. Tck 179/3 ten işlem yapılır. İfadesi alınıp gönderiliyor. Ayrıca polisler ya yeni memur ya da hiç alkol uygulaması yapmamış. Ben 4 promili gördüm hiç şaşırmadım 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement