Oyuncu Pelin Akil, Doğal Güzelliğiyle Takipçilerini Büyüledi! - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Pelin Akil, Doğal Güzelliğiyle Takipçilerini Büyüledi!

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan güzel oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından makyajsız halini takipçilerinin beğenisine sundu.

17.05.2019 17:12  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamileliği dolayısıyla ekranlardan bir süredir uzak kalan güzel oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaştı.

"FAVORİM BELLİ OLDU"

Instagram hesabından dondurma yerken poz verdiği anı paylaşan Pelin Akil, doğal güzelliğiyle takipçilerinden tam puan aldı. Akil, paylaştığı fotoğrafa, "Ne daha önceden ne de hamileyken tatlıyla aram olmadı. Ama şu sıralar tatlı krizlerine giriyorum. Böyle anlarda favorim belli oldu." notunu ekledi.

Oyuncu Pelin Akil, Doğal Güzelliğiyle Takipçilerini Büyüledi!

KIZLARININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Vaktinin tamamını evde kızlarına ayıran Pelin Akil, yaşadığı süreci Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Akil, "Size biraz şu anki süreçten bahsedeyim. Şu ponçik ayakların başında duran Herkül, her 3 saatte 1 bizimle birlikte ayakta, ve bizim dışımızda odaya giren herkesi bebeklerden uzaklaştırıyor, inanılmaz bir sahiplenme inanılmaz bir abicilik." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Pelin Akil, Doğal Güzelliğiyle Takipçilerini Büyüledi!
Oyuncu Pelin Akil, Doğal Güzelliğiyle Takipçilerini Büyüledi!

Son Dakika Magazin Oyuncu Pelin Akil, Doğal Güzelliğiyle Takipçilerini Büyüledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • IMAMOĞLU: HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK 10 10 Yanıtla Ciko: Herşey çok mu kötüydü de 2 1
  • Bezci : Bu kadar parayla slepy bez kullanıyor bay be 13 4 Yanıtla Slepy hep daha iyisi: oğlum ne alaka ya s:DSdsdsad 1 1 Sleppy bez sahibi: sleppy bez diğer bez markalarına nispeten minimum zararlı. Yıkanabilir beze geçmeliler 0 0
  • Öğrenci: Bu insanları nasıl güzel buluyorlar acaba? Yemin ediyorum sınıfımda 4-5 kız var ve hepsinin doğal hali çoğu ünlüden kat kat güzel. Anlayamıyorum yani çoğu ünlünün doğal hali iğrenç ötesi. Allahın yarattığına böyle denmez ama ne bileyim kullandırtıyorlar zorla. Bu arada makine mühendisliği okuyorum ve kızlar benden yakışıklı. Kahrolsun makyaj. Hoşçakalın 8 1 Yanıtla BENCESİ BU GENÇLER...: NEYİN KAFASINI YAŞIYON SEN KARDEŞ PELİN AKİLDEN GİRDEN ABAZALIĞIN HAT SAFASINDAN ÇIKTIN. SEN GİT Bİ SU İÇ ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA HADİ BAKEM 0 3
  • mliea: neresi büyüledi acaba 8 0 Yanıtla
  • Kzk: Iyyyyy iğrenç 4 2 Yanıtla
  • Fatih: Sleepynin reklamini yapmis 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement