Oyuncular Bu Sezon Dizilerden Ne Kadar Kazanacak? - Son Dakika
Magazin

Oyuncular Bu Sezon Dizilerden Ne Kadar Kazanacak?

Oyuncular Bu Sezon Dizilerden Ne Kadar Kazanacak?

Eylül Ayının Yaklaşmasıyla Televizyon Dünyası Hareketlendi.

13.08.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkoçoğlu rolüyle yükselişini sürdüren Burak Özçivit, Reşat Nuri Güntekin'in romanından ekrana uyarlanacak 'Çalıkuşu' dizisinde rol alacak. Bölüm başına 40 bin liraya imza atan Özçivit'in rol arkadaşı Fahriye Evcen de aynı ücreti alacak.

ÇAĞATAY ULUSOY/SERENAY SARIKAYA

Star'ın yeni dizisi Med cezir, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'yı bir araya getirdi. Sarıkaya bölüm başına 25bin, Ulusoy ise 30 bin liraya anlaştı.

METE HOROZOĞLU/ASLI ENVER

Polisiye bir dizi olan Sırlar'da Mete Horozoğlu ile Aslı Enver oynayacak. Horozoğlu'nun bölüm başına kazanacağı rakam 25 bin lira. Enver ise 20 bin liraya rol kesecek.

HAZALKAYA/HAKAN KURTAŞ

A.Ş.K.'ta Hazal Kaya ve Hakan Kurtaş başrolü paylaşıyor. Hazal Kaya, bölüm başına 40 bin lira, Kurtaş ise 15 bin lira alacak.

KIVANÇ TATLITUĞ/ FARAH ZEYNEP ABDULLAH

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinde Çarlık Rusya'sının görkemli yaşantısından, Bolşevik ihtilaliyle İstanbul'a sürüklenen hayatlar anlatılıyor. Tatlıtuğ, bu sezon bölüm başına 65 bin lira, Zeynep Farah ise 25 bin lira kazanacak.

MEHMET AKİF ALAKURT/ GAMZE ÖZÇELİK

Fatih Sultan Mehmed'in hayatını anlatacak olan 'Fatih' dizisinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Seda Akman, Birkan Sokullu ve Hande Soral gibi isimler rol alacak. Dizinin başrol oyuncusu Alakurt bölüm başına 30 bin lira, gözdesini canlandıran Gamze Özçelik ise 25 bin lira kazanacak.

Kaynak: Okan Işık/ Bugün

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oyuncular Bu Sezon Dizilerden Ne Kadar Kazanacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement