Oyuncular Türk Sesler Amerikan - Son Dakika
Magazin

Oyuncular Türk Sesler Amerikan

Oyuncular Türk Sesler Amerikan

Türk sinemasında hiç yapılmayan şey yapıldı. Bu sefer Türk oyuncuları, yabancı yıldızların sesleri olarak tanınan dublaj sanatçıları seslendirdi. DALGA....

18.02.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasında hiç yapılmayan şey yapıldı. Bu sefer Türk oyuncuları, yabancı yıldızların sesleri olarak tanınan dublaj sanatçıları seslendirdi.

DALGA GEÇİYOR

İnternette milyonlarca kez izlenen videoların kahramanları, herkesin 'sütü seven kamyoncular' olarak tanıdığı Volkan Öge, Tansu Tunçel ve Ömür Cedimağar'ın beyaz perdeye taşıdığı; Doğa Rutkay, Selin Demiratar ve Kubilay Tunçer'in rol aldığı 'Patlak Sokaklar- Gerzomat' isimli absürt komedi filminde kimse kendi sesiyle oynamayacak. Şimdiye dek yabancı filmlerde dünyaca ünlü isimleri seslendiren dublaj sanatçıları; Amerikan polisiye filmleriyle dalga geçen 'Patlak Sokaklar'da Selin Demiratar, Doğa Rutkay gibi Türk oyuncularına seslerini verecekler. 16 Mart'ta vizyona girecek olan filmde Doğa Rutkay, Scarlett Johansson'ın; Kubilay Tunçer ise Jean Reno'nun dublaj sesiyle beyaz perdede olacak.

HEYECANLIYIZ

Selin Demiratar'ı ise Angelina Jolie, Sharon Stone, Nicole Kidman, Monica Bellucci gibi isimlere sesiyle hayat veren Ayşegül Bingöl seslendirecek. Demiratar ve Rutkay "Hepimiz heyecan ve merakla ünlü seslerin filmimize katacağı rengi bekliyoruz" dedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oyuncular Türk Sesler Amerikan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement