Öz Taşıma İş 3. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiriyor - Son Dakika
Güncel

Öz Taşıma İş 3. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiriyor

İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "İş kolunda lider olan sendikamız, 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek olmanın heyecanıyla hedefine emin adımlarla ilerliyor" dedi.

05.04.2019 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "İş kolunda lider olan sendikamız, 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek olmanın heyecanıyla hedefine emin adımlarla ilerliyor" dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası, 7 Nisan Pazar günü 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "İş kolunda lider olan sendikamız Öz Taşıma-İş, büyük ailesiyle hedefine doğru ilerlemeye devam ediyor. İnşallah 7 Nisan Pazar günü sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulunu büyük bir coşku ve heyecanla icra edeceğiz. Türkiye'nin her yerinde bulunan üyelerimizin, temsilcilerimizin ve delegelerimizin katılım sağlayacağı demokrasi şölenimize bizlere gönül veren tüm emekçilerimiz de davetlidir. Biz, Öz Taşıma-İş Sendikası olarak sadece bize üye olan işçilerimiz için değil, taşımacılık iş kolunda ekmek mücadelesi veren emekçilerimiz için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bu anlamda Pazar günü gerçekleştireceğimiz demokrasi şölenimize herkesi bekliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öz Taşıma İş 3. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement