Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri'deki Üyeleriyle Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri'deki Üyeleriyle Piknikte Bir Araya Geldi

Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri\'deki Üyeleriyle Piknikte Bir Araya Geldi

İŞ’e bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası Kayseri’deki üyeleriyle düzenlediği piknikte bir araya geldi.

07.08.2017 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İŞ'e bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası Kayseri'deki üyeleriyle düzenlediği piknikte bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "Üyelerimizle bir ve beraber olmak için böyle bir program düzenledik. Bu etkinliğimiz her sene devam edecek. İnşallah en yakın zamanda Kayseri'de de il temsilciliğimizin açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası, Kayseri'deki üyeleriyle piknikte bir araya geldi. Programa katılan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, piknik etkinliğinin her yıl düzenleneceğini belirterek, "Üyelerimizle bir araya gelmek ve onlarla hemhal olmak için bu programı düzenledik. Piknik programımızın ilkini Kayseri'de gerçekleştirdik, bundan sonra sırasıyla Ankara ve Gaziantep'teki üyelerimizle bir araya geleceğiz. Biz hedefleri olan, büyük bir aileyiz ve her geçen gün büyüyor, genişliyoruz. Ayrıca, en yakın zamanda Kayseri'de de il temsilciliğimizin açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah daha çok çalışıp, işçi kardeşlerimize daha çok fayda sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Programda söz alan Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ise "Bugüne kadar biz sendikacıları sadece sözleşme süreçlerinde görürdük, sonrasında bir daha görmezdik. Ancak, Öz Taşıma-İş Sendikası bunun böyle olmadığını gösterdi bize. Bundan sonra inşallah beraber daha güzel işler yapacağız. Ben bu güzel organizasyon için Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay'a teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Programa Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Serhat Çelik, Kayseri Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ve sendika temsilcileri katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri'deki Üyeleriyle Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement