Özçekim Yapmaya Çalışan Japon Turist Öldü - Son Dakika
Güncel

Özçekim Yapmaya Çalışan Japon Turist Öldü

Hindistan'ın Agra şehrindeki Tac Mahal'in önünde özçekim yapmaya çalışan Japon bir turistin merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.

18.09.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'ın Agra şehrindeki Tac Mahal'in önünde özçekim yapmaya çalışan Japon bir turistin merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.

BBC'nin haberine göre, görgü tanığı Sagar Singh Japon turistin özçekim yaparken Tac Mahal'dan yere düştüğünü gördüğünü belirtti.

Polisin yaptığı açıklamada, Japon turistin düştükten hemen sonra bilincini kaybettiğini ve kaldırıldığı hastanede kafasındaki yaralanma nedeniyle öldüğü ifade edildi.

Agra polis yetkilisi Sushant Gaur, ölen Japon turistin olayın olduğu sırada yanında 3 arkadaşı daha olduğunu, bunlardan birisinin de merdivenlerden düşerek bacağını kırdığını kaydetti.

Gaur, Japon Büyükelçiliği'nin olaydan sonra haberdar edildiği ve konuyla ilgili olarak bir soruşturma başlatıldığını belirtti.

Tac Mahal

Günde yaklaşık 12 bin turistin ziyaret ettiği Türk-İslam mimarisinin önemli eserleri arasında yer alan Tac Mahal, 17. Yüzyılda Hindistan'da bir Türk imparatorluğu kuran Babür İmparatoru Şah Cihan'ın eşi Mümtaz Mahal'in doğum yaptığı sırada hayatını kaybetmesi sonrasında yaptırmıştı. Tac Mahal dünyanın 7 harikası arasında yer alıyor.

Öte yandan son yıllarda özçekim yaptığı sırada hayatını kaybeden çok sayıda kişi medya organlarında haber oluyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özçekim Yapmaya Çalışan Japon Turist Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement