Özden'den Civelek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özden'den Civelek'e Ziyaret

Özden\'den Civelek\'e Ziyaret

Karabük'ün Yenice ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Özden, Kdz.

25.04.2012 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Yenice ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Özden, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Özden ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşa Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Özden, "Bugün burada siz değerli başkanımıza hayırlı olsun ziyareti için geldik. Uzun süredir Ereğli halkı ve şoför esnafına hizmet veren odanızın yeni yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Bundan sonra da aynı kalite ve özveri ile çalışmalarınızın devam edeceğini biliyoruz. Sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum" dedi.

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek de, Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Özden ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amaçlarının üyelerine daha iyi hizmet vermek olduğunu söyledi.

Ziyarette Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük de hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özden'den Civelek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement