Özden Töraydın: "İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık" - Son Dakika
Spor

Özden Töraydın: "İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık"

Özden Töraydın: "İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık"

Töraydın, yaptığı yazılı açıklamada, lige iyi başlamalarına rağmen daha sonra istemedikleri sonuçlar aldıklarını, teknik direktör Sait Karafırtınalar'dan sonra göreve gelen Ali Tandoğan değişikliğinin de takıma iyi geldiğini belirtti.

16.01.2020 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Töraydın, yaptığı yazılı açıklamada, lige iyi başlamalarına rağmen daha sonra istemedikleri sonuçlar aldıklarını, teknik direktör Sait Karafırtınalar'dan sonra göreve gelen Ali Tandoğan değişikliğinin de takıma iyi geldiğini belirtti.

TFF 1. Lig'in kolay olmadığını vurgulayan Töraydın, şunları kaydetti:

"Süper Lig'e çıkan takımların bütçelerine bakmak bunu anlamak için yeterli. İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık. Hedefin altında puan topladık ama alınan 7 puan rakiplerimizle aramızın açılmasını önledi. İkinci yarı bu farkı kapatabilecek bir takımız. İki puan ortalaması bize play-off için yetecek. Çok hafif üzerine çıkarsak bizi ilk ikiye de taşıyabilir. Bunun için galibiyet serisi almamız lazım."

Andre Tatos ile anlaşıp sözleşmesini feshedeceklerini aktaran Töraydın, kulüp olarak geleceği olan genç oyunculara yöneldiklerini bildirdi.

Töraydın, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Milli oyuncu sayımız 6'yı buldu. Cenk, Kazım, Eren, Hakan Demirci, Al Hassan, bunlar hep planlı programlı işler. Hepsinin talibi var. Süper Lig'e çıkarsak bu sayı daha da artacaktır. Hakan için Malatyaspor, Trabzonspor, Galatasaray teklifte bulundu. Alsancak Stadı tamamlanana kadar farklı statlarda oynuyoruz. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda seyirci sayımızı arttırıp, takım da iyi giderse orada çok iyi bir hava yakalayacağız. Sayısal anlamda da üstünlük sağlayacağız. Oyuncularımız da heyecanlı."

Bu arada ikinci devreye 18 Ocak Cumartesi günü Cesar Grup Ümraniyespor deplasmanında başlayacak Altay'da sarı kart cezalıları Özgür Özkaya ve Marco Paixao ile kırmızı kart cezalısı İbrahim Öztürk forma giyemeyecek.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Özden Töraydın: 'İyi başladığımız bir ligde krizden çıkmak için gerekli hamleleri yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı
    09:51 Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı

    Ergene Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol minik kız ve erkek müsabakaları, Ergene Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 8 okuldan takımların katıldığı müsabakalarda, minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaları yakından takip ettiğini ve dereceye giren öğrenci sporculara hediyelerini takdim ettiklerini belirtti.

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları
    09:40 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de play-off yarı final maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, birçok önemli maçın yer aldığı haftada takımlar mücadele edecek.

  • Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi
    09:40 Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

    Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'i Bayern Münih'in transfer etmek istediği ve Alman yetkililerinin Arda için sürpriz bir teklif yapabileceği belirtildi.

  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.


Advertisement