Özdere İlkokulu'nun Eksiklikleri Giderilecek - Son Dakika
Yerel

Özdere İlkokulu'nun Eksiklikleri Giderilecek

Özdere İlkokulu\'nun Eksiklikleri Giderilecek

Oltu’ya bağlı Özdere Köyü’nü ziyaret eden İlçe Kaymakamı Abdullah Şen, köy ilkokulunda incelemelerde bulundu.

05.03.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu'ya bağlı Özdere Köyü'nü ziyaret eden İlçe Kaymakamı Abdullah Şen, köy ilkokulunda incelemelerde bulundu.

Özdere Köyü İlkokulu Müdürü Ergun Şahin'den okul hakkında bilgiler alan Kaymakam Abdullah Şen, okulun ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Okul binasının çok eski olması nedeniyle fiziki şartlarının yetersizliğini aktaran Okul Müdürü Ergun Şahin, "Okulumuzun kapı ve pencerelerinin değişmesi gerekiyor. Ayrıca dış cephe montalama yapılması, bilgisayar eksikliği, öğretmen odasında masa ve sandalye, okulun boya-badana ihtiyacı ve bir projeksiyon cihazı yine öğrencilerimizin sportif faaliyetleri için bir oyun sahası en bilinen eksikliklerimizdir." dedi.

Okul bahçesinin kilit parke ve sınıf zeminlerinin kalebodur döşenmesi gerektiğini de belirten Şahin, Kaymakam Şen'den yardım istedi. Kaymakam Abdullah Şen, yapılacak çalışma ile okulun ihtiyaçlarının en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Bu arada köy muhtarı Muhsin Demir, bugüne kadar eksiklikleri kendi imkanlarıyla gidermeye çalıştıklarını ancak okulun iç ve dışının ciddi bir şekilde elden geçirilmesi ve gerekli araç ve gereçlerin tamamlanması gerektiğini dile getirdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdere İlkokulu'nun Eksiklikleri Giderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement