Özdeş: "Kaybetmeyi Hak Etmedik" - Son Dakika
Spor

Özdeş: "Kaybetmeyi Hak Etmedik"

Özdeş: "Kaybetmeyi Hak Etmedik"

Spor Toto Süper Lig 6. hafta mücadelesinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, kaybetmeyi de kazanmayı da hak etmedikleri bir maç oynadıklarını ancak sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

23.09.2018 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özdeş, "Bugün  kaybetmeyi hak etmedik ama kazanmayı da hak etmedik. Rakibimizi tebrik ediyorum.  Üretkenlikte sıkıntı yaşadık. Rakibimiz korner dahi atmadı. Çok tehlikeli bir  atakları yoktu ama bu böyle bir oyun." dedi.
Kemal Özdeş, bu sezon oynadıkları 3. iç saha maçında ilk kez puan  alamadıkları için üzgün olduklarını söyleyerek, şöyle konuştu:
"Rakibimiz son iki hafta kazandığı maçların kadrosu ile çıktı.  Rakibimiz iyi savunma yapan bir takım, bu takımı açabilmek için ilk golü bizim  bulmamız gerektiğini oyuncularımıza hafta boyunca anlatmıştık. İlk 15 dakika önce  geçebilseydik direnci kırabilirdik. Daha sonra oyun dengeye oturdu, top bir o  kalede bir bu kalede oldu. Bu sıcak havada gereksiz mesafeler katedildi. İkinci  yarı oyunun başından itibaren daha doğru oynadık. Rakibimizin, katı ve sert  savunması devam etti. Çok fazla üretemedik, son ana kadar oyuncularım maçı  çevirmek için çok gayret sarf etti. Son anda 5 hücumcu ile oynadık. İkinci golü  yemek en büyük sıkıntıydı. Bitime birkaç dakika kala 2-1'e getirdik ama sonuç  değişmedi."
Bu maçı unutup gelecek hafta oynayacakları karşılaşmanın  hazırlıklarına başlayacaklarını aktaran Özdeş, "Önümüzdeki hafta tekrar bir çıkış  yakalayacağız. Mağlup olmak çok kötü ama uzun maratonda bu dalgalanmaları en az  seviyeye indirmek önemli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Özdeş: 'Kaybetmeyi Hak Etmedik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement