Özdilek: "Bu Takım Ligde Kalacaktır" - Son Dakika
Spor

Özdilek: "Bu Takım Ligde Kalacaktır"

Özdilek: "Bu Takım Ligde Kalacaktır"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, takımın ligde kalacağını söyledi.

05.03.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, takımın ligde kalacağını söyledi.

Kayseri ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde antrenman yapan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması yapan futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Öte yandan, sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Royston Drenthe ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"LİGDE KALACAĞIZ"

Antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımın ligde kalacağını söyledi.

Özdilek, takımın biraz daha yukarılarda olması gerektiğini belirterek, "Önemli olan bu sene ligde kalmaktır. 6 haftadır buradayız ve 4 tane deplasman oynadık. Bunun 2 tanesi Galatasaray ve Trabzonspor maçıdır. Bu oynadığımız takımlar da yukarıya oynayan takımlardır" dedi.

"CİDDİ BİR AVANTAJIMIZ VAR"

Fikstürde ciddi bir avantajlarının olduğunu söyleyen Özdilek, "Ama bunu lehimize çevirmek için mücadele içerisinde her yönümüzle olmamız lazım. Seyircisi ile medyası ile oyuncusu ve yönetimi ile bir birlik olarak mücadelenin içerisinde olmalıyız. Bu takım bu ligde kalacaktır. İnişler ve çıkışlar olacaktır ama bu sadece bizde değil. Uzun yıllardır ilk defa 10 takım ciddi bir mücadelenin içerisindedir. 2 maç kazanırsak hedefimizi yakalama şansımız yüksektir. Yukarıda 2 tane maç kaybeden takımın farklı bir hedefi olur. Önemli olan düşüncelerin sağlıklı olmasıdır ve o konuda biz sağlıklıyız" ifadelerini kullandı.

"HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ BİR GALATASARAY VAR"

3-1 yenildikleri Galatasaray maçını da değerlendiren Mehmet Özdilek, "Bu maçlar oyuncular için keyif maçlarıdır ama normal performansınız yetmez. Normal performansın üzerine çıkmanız lazım. Bu tür müsabakalarda basit gol yememeniz lazım. Bireysel hatalardan basit goller yememek lazım. O zaman geri dönüş zorlaşıyor. 4. dakika golü yedik. Geri dönüşümüz oldu ama 49. dakikada tekrar yedik. Belki o süreci uzatsak olay lehimize çok farklı değişecek ama stadın ambiyansı, takımın taraftar ile bütünleşmesi ve bir de lidere karşı oynayınca çok daha farklı oluyor. Artık her geçen gün daha da iyi oynayan bir Galatasaray takımı var ama belirleyici olan yine biz olduk" şeklinde konuştu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor - Gençlerbirliği maçı cumartesi günü 13.30'da başlayacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Özdilek: 'Bu Takım Ligde Kalacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement