Özdilek Qualıtas Spa Merkezi Eskişehir'de Açıldı - Son Dakika
Yerel

Özdilek Qualıtas Spa Merkezi Eskişehir'de Açıldı

Özdilek Qualıtas Spa Merkezi Eskişehir\'de Açıldı

Eskişehir'de Özdilek Qualıtas SPA Merkezi açıldı.

10.03.2012 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de Özdilek Qualıtas SPA Merkezi açıldı.

Özdilek grubu, 45 milyon dolarlık yatırımla kurduğu alışveriş merkezi içinde Eskişehir'in en büyük spa merkezlerinden birini açtı.

SPA Merkezi'nde fitnesstan saunaya, Türk hamamından, masaj ve yüzmü havuzlarına ve cilt bakımına kadar pek çok üniteyi aynı çatı altında bulunduruyor.

Açılışta konuşan Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Eskişehirlilere kendilerini evlerinde gibi rahat hissedecekleri bir ortam hazırladıklarını belirterek, "Günümüzde yaşam koşulları çok zorlaştı. Artık genç, yaşlı herkesin formda kalması ve kişisel bakımına özel önem vermesi gerekiyor. Tüm Eskişehirlileri kişiye özel iyi yaşam çözümlerinin uygulanacağı Özdilek Qualıtas SPA Merkezi'ne bekliyoruz" dedi.

Aralık ayında 45 milyon dolar yatırım yaparak Özdilek AVM'yi açtıklarını vurgulayan Özdilek, "AVM'de 600 kişiye istihdam sağladık. 2 bin kişi içinde endirekt istihdam oluşturduk. Eskişehir çok önemli. Şimdi de SPA Merkezi yatırımımızı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru ile gazeteci-yazar Savaş Ay ve çok sayıda davetli katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdilek Qualıtas Spa Merkezi Eskişehir'de Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement